N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Dis 2008

Mainan Baru Mirul..

Salam Semua...


Emmm... hari ni nak story mory pasal budak bulat Mirul lagi.. heh..heh..heh.. kali ni dah tak majuk dah.. ala.. majuk dia kejap je.. beri mainan hilang la majuknya.. heh..heh..heh..semalam masa aku balik keja... singgah la kejap kat 'One stop' Supermarket kat dpn kg.. kebetulan semalam cik abg aku tak keja..so masa ambil aku balik keja.. mirul pun ikut la skali... Dah bila budak bulat tu ada.. so bila masuk kedai.. ada je yg nak dibeli.. kali ni dia minta mainan plak.. Sib baik minta mainan yg kecik2 je.. klu tak.. haru gak.. mirul punya perangai klu yg tu dia nak.. yg tu je la.. takde nya nak yg lain.. so semalam dia minta mainan ni.....


heh..heh.. heh.. mesti ada moto... dan
jeep kecik ni... hah tu la... sib baik 2 dlm 1 kotak.. kira cam 1 set le.... klu beli satu2.. kopak le...
Lagi satu mirul ni.. mainannya memang jarang aku beli kan yg mahal.. mesti bawah RM10. Bukan aku kedekut atau apa.. tapi mirul ni, jenis tak sayang barang.. tak sampai satu hari.. hilang sudah.. tayar la.. atau pun tercabut segalanya.. dan tak akan nampak rupa mainan dah.. dia suka modified segala mainannya.. nnti aku snap kan segala mainan dia yg dah tanggal tayar.. dah tak de bumbung.. dan sebagainya... Bila baru beli.. sampaikan nak tido pun asyik nak main lagi.. tengok je la aksi2 dia.. sebelum nak tido malam tadi..

kesukaan dapat mainan baru... siap pegang kedua2nya...

hah..tu dah mula nak cabutan tayar jeep tu...

sib baik tak tertanggal tayar tu di tarik dik budak bulat tu..

heh..heh..heh.. kira mainan kali ni masih selamat dari modified... kita tgk esok2.. camne plak.. so tu je la citer kali ni.. nnti kita sambung citer lagi ya...!!!


31 ulasan:

atty's berkata...

sama mcm abg fir..suka menan moto atau kete..

kuIna Jentayutiara berkata...

nak mainan gak...
permintaan dr babay tua... ahak, ahak..

YanDarwisy berkata...

Lebih kurang Darwisy jugaklah...tapi kali ni dia mcm dah pandai memilih. mcm tau2 jer menan tu bawah 5 henggit, nak gak yg ala2 mahal...dia ingat ibu dia ni cop duit kot!

zino berkata...

di jamin bertahan 3 bulan je mainan tu.. kalau ikut standard hazwan dulu la hehe

neezareef berkata...

wah...hubby kita pn suke motor2 gini

Purpleheart berkata...

Kalu beli mainan mahal mesti mak ayahnya menitis air mata.. hihihihi...

masviona berkata...

heppynye muka mirul tuh dpt mainan baru...suke tgk muka bulat dia tuh

MasNurin berkata...

Hehehe sekarang saya pulak suka beli menan tuk Nurin. Heheh dia tak main sangat..mak dia lah nak main. Balas dendam waktu kecik kot. Ahak..ahak

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cantik moto tuhh...berkenan sungguh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kecik2 mainannyerr...cepatla lesap nanti tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bkn main suka lagik erk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif..mainan hadiah bday dlu x abis2 lagik..tu yg mlas nk beli mainan tuk dia..mmg x penah beli pung...hehehe..jimat..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ mirul pun cenggitu... gak.. selain bola.. tu la yg dia suka

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ heh..heh..heh.. tak salahkan klu baby tua pun minta mainan..

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ cam mirul belum tau lagi.. tapi mirul klu beli mainan mahal.. memang rugi tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ tu kira lama gak.. klu ikut standard mirul.. satu hari je..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ hemm.. sama cam ayah mirul.. memang sepesen..

CuTeMiUt78 berkata...

~purpleheart~ ha'ah memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ hepy le dapat mainan..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh..heh.. balas dendam erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah mirul mainannya kebanyakan nya dah tercabut tayar le..macam2 yg dia modifiedkan..

neezareef berkata...

cute ~ dah bapaknye bekas rider..keekkee

~~ciklinn~~ berkata...

arghh takleh tahan tgok budak bambam main kete...gerammmmnyerrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kretip nmnyer tuhh

fara mustapha berkata...

dik...rasanyer mcm tak lama ajer nyawa moto n jeep 2...hehehehe....tapi apapun, mirul tetap maintain cute....geram tul...tgh lengan dia tu....pipi tak yah nak ckp ler...

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ emmm... kenal ke ngan bapaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklin~ heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. kreatif modified..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ memang pun kak.. sehari je umurnya..

Ena berkata...

kalo anak2 aku kan, paling lama 3ari dan paling kejap dalam stengah jam je kot, trus jahanam mainan tu huhuh.. pompuan tu, bukan laki huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ blh tahan lasak gak anak ko ya.. mirul pun tgk gak.. kadang2.. tak sampai satu hari.. dah takde rupa mainan dah..