N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2008

AIDS SEDUNIA

Salam Semua..

Hari nak berkempen tentang hari AIDS sedunia yg berlangsung nya pada 1 DISEMBER.. walaupun lambat 3 hari, tapi kira still blh lagi kan.. actually aku dpat gift ni dari dia ni..so nak tahu lebih lanjut klik sini ya http://www.worldaidsday.org/ mari la kita sama2 ambil tahu tentang AIDS ni.. memang semua org takut akan penyakit ni.. tapi yg pastinya penyakit ini tidak berjangkit dari sentuhan..mari2 lah sama2 kita berkempen..


terima kasih ya.. eita
sudi kongsikan bersama2 akak ni... akak hargai sgt2.. so..to all my friend yg singgah sini.. yg beri komen, yg baca secara senyap, yg mengikuti blog cutemiut ni.. sila la ambil dan tempekkan kat blog or FP korang.. dan sama2 la kita berkempen.. !!!


26 ulasan:

atty's berkata...

sama2 ler kita caring terhadap penghidap hiv/aids..lelagi kanak2

atty's berkata...

dapat awrd ni dr ieta gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ ha'ah kan kak.. kesian kat bebudak yg tak tahu apa2 .. sama la kita

aNIe berkata...

Insyaallah...nanti akak tempek kat blog ye...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

selamat hari aids

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x leh nk singah selalu dh sini...uwaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tenet dh kono block

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

so ade hrpn la...kwan2 yg lain..huuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ mekacih kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ la ya ke.. tak best la cenggini..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tu laa...x de hrpn laa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nipun menumpang pc org haa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sib baik org bg tumpangg

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

time rehat leh la jengok kejap..jd la kann...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ oh ya ke.. takpe jd la tumpang kan... dari takde..

SaDi berkata...

sadi pernah buat research pasal aids ni tau...

SaDi berkata...

masa sadi undergraduate dulu laaa...

SaDi berkata...

yg paling kesian kalau tgk baby dan budak2 yg kena hiv... kesian tau tgk diorang niii...

SaDi berkata...

:)

SaDi berkata...

semoga kita ni dihindari dari segala penyakit yg merbahaya....

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ya ke.. memang kan kesian tgk budak2 yg kena.. apa la salah diaorang kan.. insyallah

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah....jauhi aids

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tp kesian nyer..terjadi pd mereka yg x berdosaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tgk drama pun dh leleh air mata..inikan pula terjd pd org yg kite rkenali...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x dpt dbygkann..kannn;)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

mari berkempen