N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Dis 2008

Award Kak Atie

Salam Semua...

Emmm.. hari ni mendung la kat sini... macam nak hujan. Hari ni plak minggu aku keja.. emm. mesti yang dah ramai bercuti sempena krismas hari tu kan.. tak pun terus sambung ke hari Isnin cuti awal Muharam. Aku juga yg tak cuti... nak buat camne.. keja ngan company cina.. cenggini la jadinya.. nak tak nak.. kena la terima hakikat kan.. tak kisah la tu.. asal kan keja kan.. Ok.. n3 kali ni still tentang award lagi.. semalam sempat ler aku jelajah blog kawan2.. heh..heh..heh.. mana yg sempat je la... mana yg tak sempat lagi aku jelajah.. jgn kecik hati tau..and aku masuk blog kak atie ni..kat blog dia ni ada n3 pasal award ni utk all friend dia.. emmm.. kira aku dah masuk dan aku dikira kawan dia la kan. betul tak kak atie..

terima kasih banyak2 kak diatas award yg akak kongsikan tu.. terharu tau.. kita pun suka kenal ngan akak.. harap persahabatan yg terjalin tu.. akan kekal selamanya.. insyallah. Emm.. aku ni memang suka berkawan.. org tua2 kata.. berkawan biar beribu.. tapi tu la kan.. tak semua kawan blh menjadi sahabat setia kan..susah tau sekarang nak cari yg sanggup susah senang bersama.. any way ni la award yg aku dapat tu..




dua award tentang persahabatan.. sungguh bermakna bagi diri aku tau... terima kasih sesangat ya kak atie..
ok.. utk mengeratkan lagi persahabatan antara kita.. kepada all cutemiut reader.. tak kira ler silent reader ke.. follower ke.. sila la ambil award ni.. tanda persahabatan dari aku pada korang semua ok.. bagi aku.. walaupun aku tak mengenali orang.. akan tetapi korang semua adalah sahabat aku dialam maya ni..so.. please take ok. Love u all...!!!! MMMMuuuuaaahhh....!!!


9 ulasan:

atty's berkata...

sama le kita cute..kty sabtu pun keroje hah..bhusan nie..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ tu ler.. cam kita ada alternate.. klu sabtu minggu lepas tak keja.. minggu ni kena koje ler.. heh..heh..heh.. keja sabtu ni memang bhusan kan kak

atie berkata...

TQ Cutemiut, sebab sudi amik award ini, persahabatan ini sungguh bermakna... moga ianya berkekalan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~ insyallah kak..

SaDi berkata...

bestnye award tuuu... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ambil ya..

Yatie berkata...

thanks bebanyak for the awards :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ ambil ya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

;)