N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Dis 2008

Kad Gift From Papa-Itam

Salam Semua...

Hari ni...rasanya puas sesangat... dapat siapkan keja semalam.. so tak ada ler keja tertangguh lagi.. makanya... hari ni Jumaat.. esok minggu aku tak keja plak tu.. kiranya aku dapat siapkan sebelum masuk nya minggu yg baru...tu yg rasa lega sgt.. Heh..heh..heh.. semalam dapat surprise header baru.. hari ni aku dapat plak kad gift ni dari Papa-Itam...
wah.. so touching ok..terima kasih byk2 kat Papa-Itam dan Umie.. diatas pemberian kad yg sungguh bermakna ni.. walaupun kita hanya mengenali di alam maya.. akan tetapi terasa dekat dihati.. semoga ikatan persahabatan kita ni.. berkekelan hendaknya.. insyallah.. terima kasih sekali lagi.. ni la kad giftnya.. nice kan


sejuk mata memandang.. siap ada burung lagi... mendamaikan




10 ulasan:

neezareef berkata...

aah lawo kad nye

MasNurin berkata...

syanteknya kad tu..huhu tak der sapo nak kasik aku kad.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

dpt gift card lgik

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ cantik kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ alahai kesiannya...nnti kita beri ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah .. :)

kuIna Jentayutiara berkata...

burung jentayu tu...

UnGu VioLeT berkata...

slm kak.. ade award untuk akak.. akak dtg blog mar, ambik yer!! love from mar.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ oh tu ke nama burung jentayu... tak tahu pun.

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ oh ya ke.. ok nnti akak dtg ambil ya