N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Dis 2008

Sambungan CONTEST BARU..

Salam semua..
Hari ni minggu keja.. tapi biasa la kan keja hari Sabtu.. tak le sesibuk keja cam hari2 biasa. Emmm..minggu org buat keja kawin tak habis lagi.. sebab kan sekarang ni musim cuti sekolah... so memang byk la jemputan.. hari ni je aku ada 2 jemputan kawin.. emmm.. ntah sempat g ke tak.. insyallah g kot.. heh..heh..heh.. Berkenaan ngan luahan hati aku semalam, tentang keprihatinan visitor kat blog aku ni..pelbagai komen yg aku baca.. emmm...mungkin betul gak.. apa yg dikomenkan oleh puteri 1, luna, purple28... mungkin visitor yg melawat kat blog aku ni.. tak perasan kan contest tu.. so maaf la pada korang semua ya.. mungkin aku dah salah anggap kat korang.. walaumacammana sekalipun..utk contest 5000 tu.. aku dah ubah kedudukan pengunjung tu kat belah atas side bar.. supaya senang skit korang nampak... aku berterima kasih kat korang semua.. diatas segala komen dan sokongan korang tu...ok lah aku taknak panjangkan isu ni.. utk korang semua.. sapa yg nak hadiah.. sila la rajin2 melawat blog aku ni..dan kepada sesapa yg ta berjaya.. jgn berputus asa ya... dan jgn plak terus tak nak masuk blog aku ni..good luck for u all..

Ok aku akan buka lagi contest utk pengomen paling kreatif kat n3 aku "CONTEST BARU" tu..so pada sesapa yg nak komen lagi, silakan. Contest tu akan ku tutup pada hari Isnin 15/12. Pemenang akan aku umum kan pada hari Selasa.. TRY YOUR BEST... GOOD LUCK 4 U ALL...!!!!



4 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

Alam Blogger Menyatukan Kami,
Tercetus Kasih Kerana Ilahi,
Tinta Di Lakar Tiada Henti,
CuteMiut78 Nama Di Beri.

Harapan Doa Kasih Bersemi,
Moga Ukhuwwah Terus Abadi,
Selagi Hayat Dalam Diri,
Ungu Violet Terus Mengunjungi.

“Semoga Kasih & Redha Allah akan sentiasa bersama dalam hidup akak.. Teruskan usaha dan niat akak yang baik dalam menyatukan ukhuwwah sesame blogger.. InSya Allah, dengan niat tersebut.. Allah akan memberikan yang terbaik untuk akak.. Amin!!”

With love:
Missunguviolet84

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

calon2 nyerrr..;)

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ emm... good, kreatif gak tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.. calon2nya... sesapa je..