N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2008

BULAN TERSENYUM

Salam Semua..

Ni nak kongsi satu cerita kat korang ni.. tentang kejadian pelik yg berlaku pada 1/12/2008 dan kejadian pelik tu berlaku lebih kurang pukul 8.30 malam.. dan hanya beberapa minit je..Nak tanya kat korang ni.. ada sesapa tak dapat menyaksikan kejadian pelik tu.. utk pengetahuan korang selama 30 tahun aku lahir ke dunia ni..pada malam itulah 1/12/2008 pertama kalinya aku dapat saksikan kejadian keagongan ALLAH yang dipertontonkan kepada makhlukNYA.. aku betul2 rasa bertuah sgt dapat menyaksikan kejadian tu..pada masa tu aku nak kekedai ngan cik abg aku.. waktu tu aku berada diatas motor.. aku hanya sempat pandang dan cakap kat cik abg aku..eh..tgk bulan tu tersenyum.. memang cantik pemandangan tu.. tapi aku tak dpt nak snapkan gambo "BULAN TERSENYUM " tu.. sebab bila nak ambil pakai hp..gambonya blur.. dengan ini kita semua harus la sentiasa mengucapkan syukur kepadaNYA..atas setiap nikmat yang telah dikurniakan...

gambo ni aku dapat dari email aku.. klu dari rumah aku.. nampak jelas sgt kelihatan bulan tu tersenyum....Begitu indah setiap kejadian ALLAH...
ALLAH MAHA BESAR..ALLAH MAHA BESAR..ALLAH MAHA BESAR..
SUBHANALLAH....
ALHAMDULILLAH
ALLAHUAKBAR..

28 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah bln tsenyumm

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tp x dan nk tengok

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ruginyer raser

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sbb x tau pun

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lg pun kalo dh msuk umh..mn nk dan kua balikkk..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mcm2 kje harus dlakukannn

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ptut la mlm tu afif duk memanjat-manjat ke tingkatt

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk wat cam ne kan..x de rezeki nk tgk live

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

subhanallahhh...

Eita berkata...

SUBHANALLAH..
Agungnya kebesaran Mu Ya Allah

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ kita pun kebetulan nak kekedai.. tu yg perasan tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ sungguh indah ciptaannya..

atie berkata...

Alhamdulillah kalau ramai insan yang sedar kan...

SaDi berkata...

kuasa allah... dia senyum melihat hamba nyeeee...

SaDi berkata...

namun ramai hambanyee yang tak ingat kat dia...

SaDi berkata...

semoga kita sentiasa tergolong dalam hambanye yang soleh dan solehah....

YanDarwisy berkata...

Aku ingat aku jer perasan dr umah aku...ko pun sama?! Cantik kan?

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ tu la kan.. tapi ramai yg tak sedar..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ ha'ah.. memang dari rumah aku.. nampak clear.. memang cantik kan

aNIe berkata...

Cutemiut...akak tgk kat TV...tapi bila keluar tak nampak dari rumah akak...sebab dah terlindung awan...anak kecik akak ni aje yang nampak...dia kata cantik....

Indah sungguh ciptaan Allah...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

indahkannnn

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ciptaan tuhann...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

moga kiter semua dirahmatii

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ sayangnya.,. memang kak cantik sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah memang cantik.. insyallah

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

ct pon nampak gak!!

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ cantik kan