N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Dis 2008

Hutang Tag...

Salam Semua...



Hari ni aku nak langsaikan hutang yg berbaki kat draft aku.. kali ni tag ni datangnya dari 2 org adik laling aku ni.. sapa lagi klu tak..


memandangkan soklannya sama.. so aku combained kan sekali.. senang kan sekali jawab.. blh yg adik2 laling....ok jom tgk apa soklan yg dikenakan pada ku kali ni...

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu? emmm...yg paling penting dlm hidup ni, mestilah keluarga ku yg tercinta..
2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri? oh..beli susu anak semalam...
3.Dimanakah tempat perkahwinan impian kamu? heh..heh..dah kawin dah.. tmpt impian kat rumah sendiri je..
4. Berapa lamakah anda rasa hubungan anda akan berkekalan? Insyallah..harap dapat berkekalan hingga akhir hayat
5. Adakah anda sedang dilamun cinta? cinta? heh..heh..nak lamun cinta pe.. dah kawin lamun cinta ngan suami je..
6. Dimanakah restoran terakhir anda makan? restoran..?? klu kat warung tu ada la..semalam la masa mkn tghari ngan cik abg..
7. Namakan buku terakhir anda beli? emm.. buku abc mirul
8. Apakah nama penuh anda? Maiza Azrina Binti Ismail (sama cam kat dlm IC)
9. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kali dalam hidup? em... sapa ye..takde nak jumpa sapa2..
10. Anda lebih senang dengan mak atau ayah? ngan mak.. sebab ayah tak berapa faham masalah org pompuan kan
11. Cristina atau Britney? dua2 tak minat langsung..
12. Adakah and mencuci pakaian sendiri? yelah..mesin pun tolong cucikan gak..
13. Tempat yang paling seronok anda mahu pergi? Disneyland..bawa mirul jenjalan...
14. Pelukan atau ciuman?.mestila dua2...beesttt wwooo...heh..heh..heh
15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda? disebabkan yg tag aku ni 2 org.. so kena buat utk kedua2nya sekali la ya
Eita
~ peramah
~ ceria
~ kreatif
~ happy go lucky
~ baik hati

Mar (Ungu violet)
~ cantik
~ friendly
~ ceria
~ peramah
~ baik hati

16. 8 perkara yang amat anda gilai?
~ makan2
~ jalan2
~ blogging
~ shopping
~ kumpul jam tangan
~ kumpul aksesori
~ posing2 ngan budak bulat mirul
~ kumpul novel2...
17. 8 perkataan yang sering anda ucapkan?
~ mirul, jgn buat tu..
~ mirul, buat pe tu..
~ emmm.. ya ke
~ oh.. cenggitu erk..
~ ok..
~ nak makan pe erk..
~ nak g mana tu..
~ sayang mirul..
18. 8 buah buku yang terbaru dibaca? buat masa ni takde la baca buku lagi..
19. 9 buah lagu yang boleh didengari berulang kali? oh lagu apa ya..tak smpi 9 kot.. tapi suka sgt dengar lagu dealova tu.. berulang kali tau..
20. Perkara yang saya pelajari? menjadi isteri yg baik..ibu yg menjadi contoh pada anak2...dan tidak mengulangi kesilapan yg telah dibuat...
21. Mangsa Tag yang seterusnye.. emmm..rasanya ramai yg dah buat tag ni kot.. ok lah.. aku tak nak tag sesapa.. tapi sesapa yg rasa belum buat, dan nak buat tag ni.. dipersilakan..

selesai sudah assigment ku kali ni.. so pada adik berdua.. hopefully puas hati ngan jawapan yg telah akak buat ni ya..

19 ulasan:

Eita berkata...

hahahha
sayang mirulll..
mirul wat per,,

saja jerr mengedik..

atty's berkata...

rajin buat tag..ade lagi ke utang..?

Eita berkata...

heeee panjat iterr ada gamba iter plak..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mar yg comeyy..ita yg eppy go luckyyy

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

msuk blog mar..slow la..x leh tgal jejakk..tp cantikkk blog diaa..semanis org nyer

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hehe..korang bg tag kat mamamirul nih..gerenti jwb punyer laa..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

so..langsaila hutang2..hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sok dh jumaat...huhuhu//...nk rayerrr...ye..ye..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lebihnyer..nk cutii...yaahooo...abiskan cuti tahunan anda...

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh...heh..heh.. ni mirul jawab.. main kak eita.. heh..heh.. heh.. manjat erk.. surprise ada gambo kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ heh..heh...heh.. dah habis utang dah.. tak tau la klu ada lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. hutang tetap kena selesaikan kan.. ha'ah dah nak raya rupanya kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah,,cepatkann..mjelang awal taun baru plakkk..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

taun dpn mirul n afif..dh 2 tahunn...huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah kan.. thn dpn budak berdua tu..dah 2 thn.. kejap sgt rasanya, rasa cam baru je bersalin kan dia

UnGu VioLeT berkata...

thanks kak.. rase special sgt entry nie... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ sama2.. mar

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nasib baik..

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ oh...nama tak tersenarai ya.. takpe.. lenkali akak beri erk