N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Dis 2008

Pemenangnya..

Salam Semua...

Ni nak buat pengumuman... contest komen n3 paling kreatif tu.. dah pun tutup..so aku dah decide ada 2 pemenang.. yg kira paling kreatif la ni.. kreatif dari segi apa... korang cuba baca komen kat bawah ni..

UnGu VioLeT berkata...
Sis CuteMiut,Alam Blogger Menyatukan Kami,Tercetus Kasih Kerana Ilahi,Tinta Di Lakar Tiada Henti,CuteMiut78 Nama Di Beri.Harapan Doa Kasih Bersemi,Moga Ukhuwwah Terus Abadi,Selagi Hayat Dalam Diri,Ungu Violet Terus Mengunjungi.“Semoga Kasih & Redha Allah akan sentiasa bersama dalam hidup akak.. Teruskan usaha dan niat akak yang baik dalam menyatukan ukhuwwah sesame blogger.. InSya Allah, dengan niat tersebut.. Allah akan memberikan yang terbaik untuk akak.. Amin!!”With love:Missunguviolet84

~Eila @ Along~ berkata...
cute...tq sebab amik award tu..eila bg pun sebab eila rase blog ni kreatif..di samping pelbagai gadget, ade juga personal things ttg empunya blog...dan yang penting..hasil penulisan yg membuatkan pembaca rase sgt dekat dan macam dah kenal sgt dengna tuan umah..ok..
so pemenangnya Mar (ungu violet) dan Eila..

harap korang tak kecik hati ya pada sesapa yg tak menang tu.. actually aku rasa hanya komen diaorang berdua ni je yg kira kreatif la kan.. aku tak kisah apa korang nak komen sekalipun.. aku terima la dgn hati terbuka.. tapi klu blh komen yg memberangsangkan la ya... takmo la komen yg macam nak sabotaj aku.. alhamdulilah.. buat masa ni.. semua komen2 yg aku terima.. semuanya yg baik2 dan memberangsangkan.... so pada korang semua.. jgn la segan2 atau takmo komen2 apa2 bila singgah kat blog aku ni.. segala komen korang tu.. aku hargai dan aku akan balas seadanya.. terima kasih ya.. pada ungu violet dan Eila.. tunggu hadiah dari cute miut ok.


14 ulasan:

SaDi berkata...

komen yang sangat kreatif... tahniah :D

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tahniah buat pemenang....

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ kreatif kan..kita dah dpt hadiah sadi tu, mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniah kpd pemenanggg

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

la..np x ckp..ader pemenang kedua skali...adehh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ingatkan satu pemenang jer

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ermm...x pe..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ saja buat surprise..

UnGu VioLeT berkata...

thanks kak!! terharunye mar.. semalam tak bukak blog akak nie.. arinie baru bukak.. tak sangka, mar dpt jgk yer.. sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt kak.. senyum sampai ke telinga nie... hik2..

x sabar nie nak tunggu hadiah... huk2..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. saja buat surprise kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

yo la...suprise...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ cam kecewa je.. emm napa tak buat komen kreatif utk menang..mana tau terpilih..bila tgk komen.. biasa je..

~Eila @ Along~ berkata...

cute..alahai..balik dr cuti..tgk2 ade surprise plak..hihihi..tak sangka..dan eila TAK TAU PUN pasal contest komen tuh..neway..tq so much..teruja dan bangga nii..hihihi