N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Dis 2008

Pengumuman..Kepada Sesapa Pengunjung 4000

Salam Semua..

Nak tanya ni.. korang perasan tak kat side bar aku tu.. ada contest utk pengunjung yg ke 4000.. la ni masa aku buka blog ni.. dah pun lebih dari angka 4000 tu.. so.. minta jasa baik.. pada sesapa yg ada print screen kat pengunjung yg ke 4000 tu.. sila la email kat aku ya.. utk hadiah misteri yg ke dua.. klu takde.. nampaknya.. takde la hadiah tu.. so cepat.. email aku.. utk mengetahui apakah hadiah misteri tu..

Sekian.. TERIMA KASIH.. kerjasama korang amat la di alu2kan..!!!!!!

18 ulasan:

Eita berkata...

akak...
ita la orgnya ke 4009 heee :s
hek hek hek

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. akak ingat eita la pemenangnya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter ke 4001

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x kan x de kut

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kalo x de gak..bg je kiter..heheehe

SaDi berkata...

alaaa.... terlepas laaa pulak... baru bukak malam ni dah jadi org 4020.... saper laaa yang dapat tuuuu.... huahauahuahauhau :D

reena berkata...

uhhh...nape bleh tak perasan nak tgk kite org yg ke brape...duhhhh

aNIe berkata...

Eh!!...ada peraduan rupanya...kalau tau kejap2 akak masuk sini...heheheh

Papa-Itam berkata...

pulak macam tu...ada pertandingan yer..cuba tengokkan no aku berapa .....

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.. kena ikut peraturannya.. kita nak yg ke 4000 dan print screen kan capture tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ingatkan sadi lagi pemenangnya.. tak tau lagi sapa..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ la ya ke.. kesiannya

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ ha'ah.. kat side bar tu.. akak tak perasan ke

CuTeMiUt78 berkata...

~papa-Itam~ ha'ah.. masuk blog kita ni.. kena tgk semua part.. mungkin tak perasan kot..

YanDarwisy berkata...

Alamak..hari ni aku x der Ong' lah. Tak der rejeki!:P

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ heh..heh..heh.. takpe akan ada lagi contest ni.. so cepat2 capture utk contest tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

rmai x pasan upernyer ader contest..cam ne nihh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ emmm.. tu la.. ralit dok baca n3 je.. tak perasan ada contest kan.. takpe la.. takde rezeki nak dpt hadiah