N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Dis 2008

Award...

Salam Semua..


Pertama2nya aku nak minta maaf kat korang semua.. actually bulan ni adalah bulan yg teramat sibuk,..so masa utk aku melawat ke blog kawan2 yg lain.. amat la terhadnya.. so minta ampun dan maaf la ya.. klu aku tak meninggalkan jejak kat blog korang ya.. insyallah klu berkesempatan komen kat blog korang.. aku akan meninggalkan komen.. klu tak..korang jgn marah la ya.. tapi yg pastinya.. klu korang komen kat blog aku ni.. insyallah akan kubalas komen2 korang tu.. heh..heh.heh..heh..


Keduanya... kali ni nak tempek award lagi.. kali ni aku dapat award ni..
heh..heh.. the power blog tu.. power ke blog aku ni?
award ni aku dapat dari adik laling aku.. sapa lagi klu tak.. eita.. mekacih ya dik... skkee tau dapat award... heh..heh..heh..heh..

ok.. kali ni aku pun nak kongsikan gak.. award ni.. kat semua kawan2 blogger aku yg namanya tersenarai dlm list Kengkawan aku.. so pada all my blogger freind, plse take this award and put at your blog!! Thank you....



15 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

award monyet lagikk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

the power blog...tahniahhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ala..bz2...update what..okla tuhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lgpun ader mata2...so pyh la kut..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. monyet pun monyet la.. sekurang2nya dia pun suka kat blog ni..mekacih erk..bz memang bz.. tapi setakat nak update tu blh la... tapi nak g melawat blog lain memang tak sempat..mana yg sempat je la

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hehhe...ye la..mn yg sempat jerkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x sempat beri komen..bc pun jd laaa

SaDi berkata...

power puff.... my favourite...

SaDi berkata...

huahauhuahua... you deserve to receive such award ;D

SaDi berkata...

thank you pasal dah pos hadiah tuuu... hehehehehehehe... :D

SaDi berkata...

mmmuuuuaaahhhhh :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ hah tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ tau.,. sadi mesti suka power puff ni kan.. so ambil tau.. hadiah tu.. mungkin akan sampai dlm masa terdekat ni..jgn lupa buat n3 tau

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

power!!

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ heh..heh.heh