N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Dis 2008

I'm Back..

Salam Semua..

Welcome back.. heh..heh..heh..heh... alhamdulilah.. sempat lagi aku balik semula ke office ni... and dapat story mory ngan korang semua.. utk pengetahuan korang.. rumah aku hampir2 dilanda banjir lagi.. tapi alhamdulilah kali ni tak la teruk cam thn yg banjir besar melanda tu... risau gak.. bila tgk air dah mula memasuki laman rumah aku.. tapi still belum smpi tahap bahaya k.. semalam raya haji.. satu hari suntuk hujan lebat kat kawasan umah aku.. tmpt lain mungkin hujan juga.. tapi tak pasti lebat cam kat tmpt aku atau tidak.. dan maka nya semalam sembelih lembu.. dlam hujan la.. tapi bukan aku yg g sembelih.. org2 kg aku la... heh..heh..he.. aku hanya duk tgk je tau.. dalam hujan2 tu.. seronok gak tgk kemeriahan kat kg... anak aku lagi la suka tgk lembu.. main air... wah.. kemain lagi.. rumah aku pun semua kakak ipar balik.. bertambah riuh rendah la rumah aku dibuatnya..heh..heh..heh.. dah macam raya aidilfitri la plak. Walaupun cuaca hujan sepanjang hari.. kemeriahan tu.. still ada tau.. thn ni memang aku tak blk rumah mak ayah aku kat JB.. adat rumahtangga la kan.. kena tolak ansur.. klu nak rumah tangga aman bahagia.. heh..heh..heh..heh.. ok hari ni aku dapat kad raya lagi dari Luth.. terima kasih Luth.. sorry ya, hari ni baru blh tempek kat blog ni...


terima kasih Luth
so.. nnti aku sambung lagi story mory lagi aktiviti selama 3 hari aku cuti tu ya..



11 ulasan:

atty's berkata...

syukur tak kena banjir ye cute

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ alhamdulilah kak, sib baik hari ni panas.. klu hujan juga, alamat masuk rumah dah.. airnya...

Ena berkata...

cute..
welkambek ihiks....
wahh kalering page ko skang ek..
cantek..cantekk

UnGu VioLeT berkata...

slmt ari raya kak.. ooo, ujan yer kat sane..

~~ciklinn~~ berkata...

lor hujan yer sana...alhamdulilah kat tmpt linn okey......

huhuhuhu tapi bergembira yerk dgn hujan... kalo dah nama budak2 mmg diorg sukalah yerk banjir2 nie..

haiyoo ngeri lak aku tgok lombu itu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah saja tukar mood skit.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ha'ah mar kat sini hujan..slamat hari raya mar

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ ha'ah kat sini hujan... memang pun bebudak suka la main air...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

rayer....hujan sepanjang jari kann

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

eh..hariii

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

so..duk umh jerkkk...