N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Dis 2008

Mirul yg Merajuk

Salam Semua..

Kali ni nak citer pasal gelagat budak mirul semalam.. emmmm.. aksi kali ni.. aksi budak merajuk..heh..heh..heh.. memang lawak tgk muka dia.. takmo senyum langsung.. masa aku snap gambo ni.. jam dah menunjukkan pukul 11 mlm tau.. tapi dia still takmo tido.. sibuk nak main je.. bila aku cakap.." tido la.. sok nnti susah nak bangun.. nak g umah mak(jiran aku yg jaga dia)" budak bulat tu blh ckp.. "buk..buk.." meaning sibuk.. ada ke patut.. issshhh.. ikut sapa la tu.. pelik gak.. aku tak pernah ajar dia ckap camtu.. eeiii... budak ni.. cepat betul tangkap apa yg dia dengar..layankan je aksi2 dia..

mulanya... ok je.. heh..heh..heh.. baik punya posing... tapi gambo skit blurr...

pastu bermula la adengan pujuk memujuk antara ibu ngan anak.. suruh tido..

dah mula la buat muka.. takmo...

sambil siap cakap.."buk..buk.."tgk la apa yg dia mainkan tu..
masih tak peduli... waktu dah lewat malam.. still nak main je.. tin minyak yuyi pun jadi mainan

jelingan maut... heh..heh..heh..
dan akhirnya meletus la tangisan... bila ibunya ambil dan simpan tin tu.. dan cakap suruh tido lagi..

heh..heh..heh.. tu la dia.. budak bulat.. mirul.. tapi tak lama menangis nya.. beri susu.. terus lelap dah matanya.. emm.. cenggitu la dia.. klu lambat tido.. payah nak pujuk..hai la anak...!!


23 ulasan:

neezareef berkata...

aloloo..bom bom majuk lak...pgg myk yuyi..kekekekeke

masviona berkata...

akak gmbr yg kedua last tuh xleh tahan la....jelingan maut betol la

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh..heh.. tu la pasal..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ ha'ah..jelingan maut..keh..keh..keh..

Eita berkata...

garang seh... ish mirulll :)

UnGu VioLeT berkata...

still comel!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ garang kan.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ dan still menggeramkan org kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk tido pun kne pujuk...adeh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

pjgnyerrzz muncunggg..;))

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah.. mirul klu dah main.. tak hingat punya.. smpikan nak tido pun payah tau..

SaDi berkata...

boleh terik muncung dia... huahuahauhua :D

atty's berkata...

majuk ye

aNIe berkata...

Hehehe...jelingan tajam tak menahan tu...tergoda acik tau...hahahah

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh.. tarik buat sangkut baju

CuTeMiUt78 berkata...

~atty~ heh..heh..heh.. majuk ngades..

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~..heh..heh.. jelingan maut..

nizza-abira berkata...

hehehe...lawak lah mirul ni...
siap dgn memek muka tu... :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

oo..ye ke..kalo gitu..mlm2 jgn bg main laa...

fara mustapha berkata...

takutnyer tgk jelingan mirul...hehehe....psst...mirul, ibu notti yek...tapi mirul kan budak baik...kena dgr ckp ibu tau...

CuTeMiUt78 berkata...

~nizaabriza~ ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. dia sendiri yg nak main

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~ heh..heh..heh..