N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Dis 2008

Yeeeaaaa...dpt hadiah..!!!

Salam Semua..

Semalam teramat la bzios.. emmm.. sampai tak sempat nak toleh kiri kanan tau.. tapi kan dalam pada tu.. semalam dapat surprise tau... aku dapat pos laju dari seseorang.. tak sangka dah sampai rupanya.. korang nak tau apa yang aku dapat.. jom tengok apa yg dia ni beri..


oh... suspen tau.. apa ni ya... cam sekeping surat...


emmmm.... sampulnya cantik... ada kulit siput lagi... suspen lagi ni...

dan... tara... ni la dia... nampak tak...

close up skit.... emmmm... wang pos RM 50

thanks sadi...sukkeee tau... dapat hadiah..... aku dapat hadiah ni sebab aku adalah pemenang capture print sreen pengungjung yg ke 10000 dari blog sadi tempohari... heh..heh..heh.. rezeki, rezeki.. mekacih tak terhingga pada sadi...

20 ulasan:

neezareef berkata...

wah....beshnye menang duit lg...rezeki..

Eita berkata...

wah beshnyaaaa :)

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ alhamdulilah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.

YanDarwisy berkata...

50 henggetlah pulak...adoi. bleh sopping ni.rejeki!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..dpt duit rayerrr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kak sadi..kiter nk gakkkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh la banjer...huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ alhamdulilah.. memang rejeki..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh..heh..

UnGu VioLeT berkata...

tahniah kak!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. rezeki

SaDi berkata...

alhamdullilah... :D

SaDi berkata...

dah sampai pun pos laju tuuu...

SaDi berkata...

sadi harap cutemiut happy ngan pemberian sadi yang tak seberapa tuuuu....

SaDi berkata...

huahauahuahuahuhua :D

SaDi berkata...

mmmuuuuaaahhhh to you.... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ terima kasih tak terhingga.. skkeee tau..

Yatie berkata...

tahniah .. tahniah .. rajin sungguh masuk peraduan nieh sume .. congrats :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ secara kebetulan je.. tak sangka plak menang