N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Dis 2008

Mari buat Tag...

Salam Semua...

N3 kali ni nak buat tag keja sekolah yg di beri oleh eila ni..actually tag yg dia beri tu.. aku dah buat dah.. tapi tag yg dua ni.. aku tak buat lagi.. kedua2 tag ni datangnya dari eila so eila.. ni kita dah buat tau.. segala tag tu.. hope berpuas hati ok..


First tag.
Rules :1. sila tepek gamba kawin sendiri bukan gamba yg korang google!
2. tarikh korang kawin
3. tag lar sape2 yg korang suke


ni ler gambo2 pengantin aku.. heh..heh..heh..
tarikh kahwin : 7 JULY 2006
and aku pun nak tag pada sesapa yg dah kahwin... so pada sesapa yg dah kahwin tu.. tempek la gambo kahwin korang ya...
ok selesai sudah tag yg pertama.. now second tag plak..

THE RULES
:1. Copy the tag to your blog
2. Add the link the person who share this tag with you…
3. Nominate at least seven blogger
Your 1st Name Tells A Lot About Who You Are
Have a good time knowing the meaning of your name!
♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*
A: Best Gf/Bf any one could have
B: You love a certain someone
C: People cant help but check u out
D: You are really lovable
E: You Are Great Kisser
F: Easy to fall in love with
G: You never let people tell you what to do
H: You have a very good personality and good looks
I: People love you
J: People Adore you
K: You're wild and crazy
L: AWESOME KISSER
M: Handsome/Beautiful
N: Easy to fall in love with
O: Best kisser ever
P: You are popular with all types of people
Q: You are a hypocrite
R: You love to kiss
S: You are Freaking CRAZY!
T: You are loyal to the ones you love
U: You really like to chill
V :your not judgmental
W: You are popular
X: You never let people tell you
Y: Sexiest bitch alive
Z: Never good enough...

ok..disebabkan nama aku panjang sgt.. kira aku ambil singkatan yg selalu dipanggil je ya.. ok ni meaning nama aku
R . I. N. A. You Love to Kiss, People Love you, Easy to fall in love with, Best Bf any one could have
hah tu dia...emmm.... betul ke...?? Hanya aku yg tahu.. hahahahah... :)
emm.. pada sesapa yg belum buat tu.. sila lah buat ya...!!!
ok eila, kita dah buat dah..kira dah settle segala hutang ye...

16 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

cute..alahai mmg cute ok gambar kawen tuuu..neway..agaknya kalo pompuan ni mmg hebat lam hal cium2 ni kot...coz eila pun sama gak maksudnya..hihihi..neway..tq buat keje sekolah ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ mekacih eila.. heh..heh..heh.. agaknya ler..

zino berkata...

zino..makna nya..

never good enough
people love you
easy to fall in love with
best kisseer ever..

wow!!!!...

iya ke tu hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ mungkin kot.. hanya diri sendiri yg tau.. heh..heh..heh..

reena berkata...

wahhhh... sis nih rajin menge'kiss' yek...hik...hik... maluuu....

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..heh...kiss mirul selalu.. hah...hah..hah..

babyluv_ayang berkata...

dek, ini link baru k.fara....aritu ntah kenapa ler di delete....http://mylifewitluvs.blogspot.com/

hugs n kisses utk mirul yek...semakin comel budak bolatts 2....

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~ oh ya ke.. napa tukar blog kak.. anyway..thanks kak

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

cantik giler gambor kawin tu, warna biru tu pun jarang orang guna. lain pada yang lain, yang selalu kak rose nengok kalu tak purple warna kuning

Ena berkata...

eh! aku ase cam aku ade utang ko la.. pe TAG aku yang ko suh aku buat tp aku tak buat ek..lupa r huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ heh..heh..heh.. mekacih kak.. emm.. memang pilih lain dari yg lain..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ eh ..ya ke.. aku pun dah tak ingat, yg mana satu.. ko tgk ler mana2 tag dari aku yg blm ko buat k..

kuIna Jentayutiara berkata...

sy kena ker.... sy singgah aja...

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ heh..heh..heh.. tak kira.. singgah ke.. klu blm buat.. sila la buat ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mgimbau kenangan nmpk...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.. yelah.. tu la kenangan yg tak dapat dilupakan... sekali seumur hidup tau