N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Dis 2008

Kad Raya

Salam Semua..


Hari ni dah hari Khamis kan.. bersamaan 6 ZulHijjah 1429.. Hari Isnin bersamaan 10 Zul Hijjah 1429.. semua umat Islam akan menyambut Hari Raya AidilAdha.. atau hari raya korban.. kejap je kan dah raya haji dah.. hari ni pun aku ada terima ekad hari raya adiladha dari....

eitakz

dan catlina..

terima kasih ya sebab sudi beri kad raya ni utk aku.. cantik kad raya korang.. so dikesempatan ini juga aku nak mengucapkan selamat Hari Raya AidilAdha kepada semua umat Islam.. dan pada member kat blog ni.. sila la terima kad raya dari aku yg tak seberapa ni.. khas kutujukan pada korang semua..
sila ambil dan tempek kat blog korang semua ya..




25 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Amboi, rajinnyer akak kiter ni. Kad rayer jer? Duit raya x der ker?

cendawanintim berkata...

lorrrrr, duit raya takder ker???

mekasih333

Eita berkata...

hehehe kak eita dah amikkk
nnt jumpa raya ehhh :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..ita nk jumpo mamamirul erkkk...nanti jgn lupo snap gbo

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

selamat hari raya aidiladha..buat family R..hehhee...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

raya nanti kemana erkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

klau mkn sup lembuu..ingat kiter erkkk

SaDi berkata...

thank youuuu....

SaDi berkata...

kad pertama utk hari raya haji ni tau... :)

SaDi berkata...

huahuahuahuahua :D

SaDi berkata...

tahun ni ada buat korban tak????

SaDi berkata...

tahun ni sadi ada buat sikit...

SaDi berkata...

pasal takut kalau tangguh... tak terbuat pulak nanti...

SaDi berkata...

selalu sangat sadi ni terlupa buat.. pastu larik budget laaa... pastu bila mak sadi ingatkan... terus insaf... kalau nak buat renovate... kena dulukan korban utk tahun ni dulu... hehehehhehehe :p

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ heh..heh.heh.. cukup la kad dulu erk.. nnti thn dpn baru ada duit raya.

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh...heh..heh.. duit raya thn depan la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. mekacih..sudi ambil.. ok nnti jumpa raya erk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ insyallah klu berkesempatan kami jumpa.. selamat hari raya gak.. heh..heh...heh.. keluar R erk.. emm.. sup ekor? Kita tak makan sup ekor la..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ mekacih sudi ambil.. thn ni tak lagi.. bajet blm mencukupi.. ya ke, alhamdulilah.. ada rezeki buat kan sadi..

atty's berkata...

thank cute,...nanti kty tepek,,.
selamat hari raya gak tuk cute

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ mekacih kak..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nak balik kampung!!

reena berkata...

kite amik yek sis...slamat hari raya aidiladha sis....

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ tak blk kg thn ni, ct klu blk bebaik ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ambil jgn tak ambil ya