N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Dis 2008

Contest Baru...

Salam Semua..

Emmm.. sampai kehari ini.. aku masih lagi tertanya2 sapa kah pemenang hadiah misteri utk pengunjung yg ke 4000 tu.. emmm.. mungkin takde sapa yg perasan ada peraduan kat blog aku ni.. rasa terkilan juga la.. sebabnya tidak ada keprihatinan pengunjung2 yg melawat blog aku ni.. emm ...maaf ya korang, bukan maksud aku nak singgung perasan korang. Bukan semua pengunjung tak prihatin.. ada sesetengahnya la. Aku bukan nak kan publisiti..just utk menambah kenalan dan juga mengeratkan hubungan sesama kita sebab tu..aku adakan contest tu...dan beri hadiah utk menghargai korang yg bernasib baik..tapi nak buat camne.. takde sapa yg perasan ada contest utk pengunjung bertuah tu.. ni kali kedua terjadinya begini..takpe la.. mungkin takde rezeki korang...tapi korang semua jgn la langsung takmo kunjung blog aku lagi ni.. dan jgn berputus asa.. dan jgn rasa kecewa ya...kerana aku akan teruskan contest ni.. hadiah utk pengunjung yg ke 4000 tu akan dipostponekan...so kepada sesapa yg dapat print screen pengunjung yg ke 5000...sila email aku ok... kali ni aku minta jasa baik korang...apa jua yg ada kat blog aku ni.. sila la prihatin ya.. prihatin korang tu.. aku hargai sgt2 tau.. dan mungkin aku akan buat lagi contest yg lain...tunggu dan lihat ok...
Ok lah.. kita tutup cite pemenang misteri tu.. kali ni aku dapat award dari Eila.. sorry ya lambat ambil award ni.. so ni la award yg aku dpt...

emmm.. anugerah blog kreatif..

mekacih Eila.. kerana sudi kongsikan award ni.. suka tau dapat award.. tapi nak tanya kat korang,korang rasa kreatif ke blog aku ni..?? Beri pendapat skit.. segala pendapat korang amat dihargai.. dan sesapa yg beri komen paling kreatif utk n3 kali ni.. ada cenderahati menanti..(aku tgh baik hati ni.. nak beri hadiah..) terima kasih kat korang semua..yg mengikuti blog aku ni.. sayang korang semua..!!!


33 ulasan:

masviona berkata...

wah ada contest lagi lah..nak cuba lah kali nih

~Eila @ Along~ berkata...

cute...tq sebab amik award tu..eila bg pun sebab eila rase blog ni kreatif..di samping pelbagai gadget, ade juga personal things ttg empunya blog...dan yang penting..hasil penulisan yg membuatkan pembaca rase sgt dekat dan macam dah kenal sgt dengna tuan umah..ok..

PuteriSatu berkata...

kekadang ada visitor ni tak perasan....bukan tak prihatin....kerana niat kita melawat blog ke blog ni bukan untuk hadiah...tapi betul2 untuk nak melawat kan..sebab tu jadi terlupa je pasal contest...harap kena faham....

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ cuba jgn tak cuba..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ emm... mekacih ya.. komen yg kreatif..

CuTeMiUt78 berkata...

~puteri1~ ya memang betul.. klu kita la utk melawat sekalipun.. kita pasti akan lihat keseluruhan blog.. bukan sekadar utk membaca citer saja..dgn cara tu.. lebih kenal ngan tuan punya blog..sebab faham la.. kita buat contest tu utk menghargai visitor yg dtg keblog kita.. heh..heh..heh.. mekacih la sudi komen ya

SaDi berkata...

yang ke 5000.... sadi nak try... semlm tak online siang... sadi selalu online malam... tuu yang terlepas tuuu.... rugi betul... mlm sebelum tuuu... masih banyak lagi... tgk2 dah terlambat... laaa... bukan rezeki... anyway... nak kejar 5000 tuuuuuu..... huahuahuahua :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

la..kak sadi ni..x nk bg can..lansungg...ari tu dh dpt..udah laaa...pas baton kat org lain dulu la...hehehehe...x pun bg je pas kat kiter dlu..pehtu nanti pas kat kak sadi balik...hik3..leh ke gitew..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x reti lak nk komen kretip ke idak...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x de idea la plakkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pe..nanti kite rpk dlu erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh.. ok try your best ok..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. nasib2 la tu.. sapa cepat.. dia dapat..

Am berkata...

Alamak, Am pun tak perasan, selalu masuk baca entry sahaja hehehe, ok kali ni nak berusaha untuk jadi pengunjung ke 5000

ps: apa hadiah misteri tu agaknya hehehe

kakLuna berkata...

betul tu..bkn x prihatin...ada byk faktor sbnrnya cthnya..
1.pengunjung x perasan..atau
2.kerana warna template blog..atau 3.gadget berlebihan yg membuatkan blog jd lambat nk loading,
4. thp 'keterbukaan' thdp blog ni yg membenarkan hanya yg berakaun blogger atau invited reader saja yg boleh komen
...begitu juga isi entry, paparan gambar...mcm2 benda yg pembaca nilai...mana lah kita boleh meminta org menerima apa saja yg kita beri..kan...

tp apapun sbg sokongan aku akan cuba jd pengunjung ke 5000! :)

CuTeMiUt78 berkata...

~am~ em.. takpe la tak perasan kan nak buat camne.. takpe pas ni cuba la ya.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~luna~ mekacih ya.. emm.. betul apa yg luna kata tu.. bukan kita meminta... tapi sekadar sedikit perhatian je. cthnya bila kita masuk ke rumah org..tak semestinya kita tak pandang sekeliling kan.. good komen... kita suka..

kuIna Jentayutiara berkata...

kekadang dtng menjenguk terlupa nk jenguk rekod kedatangan kat bwh tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ heh..heh..heh.. takpe.. ni dah ubah kedudukan.. confirm mesti blh nampak..

zino berkata...

alamak dah terlepas 4000 nak kena tunggu 5000 pulak lah nampak nya hehe

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

mungkin orang tak persan kot contest 4000 tuhh..sebab mgkin cutemiut letak bawah..cuba letak atas sikit ke atau buat "sticky mode" supaya ia berada di atas je... kalau tak tahu buat sticky mode saya boleh ajarkan....

saya pun nak try contest 5000 plak laa

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh.heh..heh.. tunggu tau.. jgn tak tunggu..

CuTeMiUt78 berkata...

~purple28~ mungkin juga.. emm.. good idea.. mekacih sudi nak ajar..blh la ajarkan ya. Try tau..

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

Jeng jeng jeng...ni cara nak buat sticky mode...hikkksss

1.buat post macam biasa
2.di ruangan post option, letak post date macam biasa..tarikh kita buat entry tu.
3. lepas tu publish post..then view blog...tgk dah publish ke blum
4. bila dah publish, bukak 'edit post' untuk tukarkan post date entry tu kepada tarikh sampai bila kita nak entry tuh berada di atas.
cthnye harini 13/12/2008..bila dah publish kita edit tukar ke 20/12/2008..Lepas tuh click 'publish post' cam biasa
5. so entry tuh akan berada di atas sampai 20/12/2008

sekian sahaja...senang kan...

good luck....saya nak menang!! saya nak menang!!

CuTeMiUt78 berkata...

~purple 28~ oh bebanyak mekacih ya.. diatas tunjuk ajar tu.. tapi kan nak tanya la, napa bila kita edit post tu.. takde tulis tarikh.. kat area mana ya..

saya berkata...

arrgghhh... tak nampak pon visitors stat kat page ni.. camno nak menang??? ni macam ada unsur2 sabotaj takmo kasi saya menang je nih.. kihkihkihkih.... apapon,macam bestttt je.. nak menang jugakkkk

UnGu VioLeT berkata...

Sis CuteMiut,

Alam Blogger Menyatukan Kami,
Tercetus Kasih Kerana Ilahi,
Tinta Di Lakar Tiada Henti,
CuteMiut78 Nama Di Beri.

Harapan Doa Kasih Bersemi,
Moga Ukhuwwah Terus Abadi,
Selagi Hayat Dalam Diri,
Ungu Violet Terus Mengunjungi.

“Semoga Kasih & Redha Allah akan sentiasa bersama dalam hidup akak.. Teruskan usaha dan niat akak yang baik dalam menyatukan ukhuwwah sesame blogger.. InSya Allah, dengan niat tersebut.. Allah akan memberikan yang terbaik untuk akak.. Amin!!”

With love:
Missunguviolet84

UnGu VioLeT berkata...

agak2, ade peluang ke utk mar menang nie? hik2..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ok..mar menangg..hehehee...kiterlak jd juri...huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~saya~ em.. takkan la tak de, kita dah ubah kedudukannya kat belah atas kat side bar tu.. tak sabotaj sapa2 pun.. mungkin ada kesilapan teknikal kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..insyallah ada harapan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..nak tolong jadi juri ke..

UnGu VioLeT berkata...

terima kasih kak sebab pilih komen dr mar.. sukeeeeeeeeee sgt sbb akhirnye dpt gak mar menang sesuatu dr blog akak nie..

love u sis!!