N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Dis 2008

Kad Raya

Salam Semua...
Hari ni last keja.. pastu aku cuti smpi hari selasa... So dikesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha.. maaf segala kesilapan... pada yg terasa.. pada yg kecik hati, pada yg rasa marah.. dan pada semua yg rasa nya aku ada buat salah dan silap.. harap dimaafkan la ya.. klu panjang umur ada la aku dialam maya ni.. insyallah.. ok.. pada sesapa yg belum ambil kad raya dari aku ni.. silalah ambil.. utk dijadikan kenangan... taknak ambil pun takpe.. aku tak paksa.. so selamat bercuti pada korang semua.. dan selamat Hari Raya Aidil Adha dari kami sekeluarga...






24 ulasan:

masviona berkata...

salam aidiladha jua utk cutemiut sekeluarga dari masviona.com ... :)

maaf zahir n batin ye!

atie berkata...

Salam Aidil Adha juga , Hati2 balik kg yer...semoga selamat daaa

SaDi berkata...

sealamat hari raya haji...

SaDi berkata...

sadi dah amik kad ni semalam...

SaDi berkata...

maaf zahir dan batin yeee... :)

SaDi berkata...

kalau ada yg terkasar bahasa atau terguris di hati...

SaDi berkata...

maafkan sadi yekkk...

SaDi berkata...

selamat bercuti... :)

zino berkata...

selamat hari raya korban...

Luth Textile berkata...

salam zohor.. meh kat rumah Luth,amek kad raya haji.. mbekkk....

IdaShah berkata...

salam aidiladha buat rina sekeluarga
maaf zahir batin gak

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

camat ari raya aji

reena berkata...

slamat hari raya aidiladha sis.... n hepi holiday

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ selamat hari raya haji.. utk viona sekeluarga juga.. maaf zahir batin ya

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ selamat hari raya aidiladha..kita tak blk kg pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ selamat hari raya haji.. sama la kita.. maaf zahir batin ya, selamat bercuti..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ selamat hari raya korban

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~ selamat hari raya haji.. ok dah ambil kadnya.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ selamat hari raya haji buat ida juga.. maaf zahir batin ya

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ camat hari raya haji juga buat ct

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ selamat hari raya haji Reena n selamat bercuti gak

Ena berkata...

slamat ari raya aidiladha cute..
cayang ko ihiks

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ader gak kad tuk raya haji erkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

selamattt ari rayaa qurban