N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2008

Award Ungu Violet

Salam Semua...

Hari ni biasa la kan.. hari senin.. so bzios ler skit.. semua nak kena settlekan hari ni gak.. memandangkan esok aku akan bercuti 2 hari.. menghabiskan saki baki cuti tahunan.. heh..heh..heh.. co aku ni kan kedekutz.. so.. cuti tahunan yg tak habis.. tak blh dibawa kethn berikutnya.. kena habiskan thn yg sama gak.. klu tak habis.. kira burn cam tu je la.. heh..heh..heh.. n3 kali ni nak tempek kan award yg aku dpat dari blog Ungu violet..heh..heh.. skee tau dapat award ni.. rasa dihargai sesangat.. so mekacih byk2 ya mar




so ni la award yg aku dapat... blogger paling harmoni.. so cutekan...
ok.. so time to share this award.. actually ni award ni kena panjang2kan kepada 10 org.. akan tetapi.. dengan bebesar hati aku nak share ni.. kepada all my follower, all my friend blogger freinds, all my reader..tak kira la.. silent reader ke.. atau just singgah sini... sila la ambil award ni.. tanda persahabatan kita.. dan juga tanda penghargaan aku pada korang semua.. so sila la ambil.. jgn malu2 meow...meow ya...!!!

10 ulasan:

kuIna Jentayutiara berkata...

seronok kn bila dihargai....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

awardd lg..tahniah

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ hah tu la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ mekacih..

UnGu VioLeT berkata...

same2 kak.. moga harmoni selalu yer kak.. :)

neezareef berkata...

x m alu nk jugak ya..kekekee

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ya dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh.. buat pe nak malu.. ambil jgn tak ambil ya

SaDi berkata...

mmg blog ni harmoni pun... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ mekacih