N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Feb 2009

Koleksi Tudung Ekin...

Salam Semua...


Heh..heh..heh..heh.. kali ni nak publishkan ibu mirul plak ya... saja kan.. ngades jap... actually draft pasal tudung ni dah lama dah.. tapi baru ni teringat nak publishkan.. sekarang ni kan ramai yg dah pakai tudung cenggini kan.. ramai gak yg buat koleksi... mula2 nak pakai tu.. cam segan gak ler.. takut karang jadi macam minah indon ler plak..heh..heh..heh.. tapi bila cik abg aku kata.. ok ler.. tak ler nampak mcm minah indon pun.. makanya... aku pakai la kan. Tapi idok ler.. aku pakai time g keja.. just klu keluar ngan cik abg aku je la... baru aku pakai..heh..heh..heh... buat masa ni aku baru ada 2 koleksi tudung cenggini... org kata tudung ekin gitu.. tapi aku tak ler seglamer mcm ekin tu kan.. aku ni biasa2 sajork...so jom layan gambo2 ni...

model pertama... rinaekino.. heh..heh..heh..
model kedua.. erinaekino gak ler..
heh..heh..heh..heh.. layankan gambo2 sengal itu ya.. so tu je la 2 kaler koleksi aku utk buat masa ni.. aku lebih selesa pakai yg pink tu.. dari yg grey ni.. sebab yg grey ni dpn dia tu.. cam lembik skit.. pastu..dia mcm ada shining2 skit... juga payah nak seesuuaaiii kan ngan muka aku..



27 ulasan:

Tink berkata...

senang pakai tudung cam ni kan??
sarong je.. pink tu cantik lah

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
ha'ah.. senang, takyah nak bersiap lelama kan..

sheila berkata...

bile lagi nak frasan model..nilah msanye..

masviona berkata...

saya pun kdng2 pkai tudung ekin nih coz senang nak sarung...rina cun pkai tudung yg pink tuh...:)

Mama Mya berkata...

saya pum minat ngan tudung cam nie.. senang nak pakai :)

Mama Mya berkata...

re = bawak2 jgn x bawak mirul nengok wayang hihihi.. sure mirul suka kalau nengok upin n ipin

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
heh..heh..heh.. model yg tak glamer..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
ha'ah kan senang.. takyah nak touch up lelama sgt.. heh..heh..heh.. ya ke.. biasa je..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama mya~
senang kan.. heh..heh..heh.. insyallah berkesempatan nnti akan kita bwa dia gak..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

tudung camgini, memang famouslah sekarang ni rina, tapi kan budak opis akak sanggup gi Ampang Park semata-mata nak carik kainyer yang lembut dan lembut

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~
ha'ah.. kan kak.. uiisshh sanggup tu.. kita beli pun yg murah2 je kak

ct rahani berkata...

comel la kak.. kena jer ngan muka akak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. ya ke

UnGu VioLeT berkata...

cute gtu kak.. :)

Tukang cerita berkata...

cantik...cantik...
tak macam minah indon pun...
:)

eya berkata...

sesuwai la..kalo kite pakai,x ok sbb muke mulat..eekekke

Eita berkata...

cun la kak hehehe :)

Mamamanja berkata...

huhuhu... sama plak entry kita ari nih

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
;)

CuTeMiUt78 berkata...

~tukangciter~
ya ke..he..he..he

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
;) heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
sajakan updatekan blog..heh..heh..heh

@LiYaNNuaR berkata...

comel je tgk org pake tudung ekin tu.. sendiri pakaiii... semacam ampasss ajo... hohoho...

mummYaeesh berkata...

for me...d grey one is much better on u!just my 50cent!woohoo..

CuTeMiUt78 berkata...

~@Liyannuar~
heh..heh.heh..heh.. kekadang bila org lain tgk ok je kan.. kita sendiri tgk mcm tak ok

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
oh ya ke.. heh..heh..heh..lain org lain pandangan kan..