N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Feb 2009

Kembali Normal & Checking Mirul

Salam Semua..

Oh..oh.. terharu rasanya pada korang yg setia dan yg banyak beri pandangan pada aku ni... terima kasih yg tak terhingga pada korang semua.. sayang korang.. terima kasih juga sebab sudi beri link korang utk aku paste kan semula.. terima kasih.. .. ..so pada sesapa lagi rasanya tiada dlm senarai kengkawan aku tu.. link kan semula pada blog ni ya..insyallah link2 korang tu akan ku copy n pastekan semula dlm masa terdekat ni ya insyallah. Actually hari ni aku masuk keja lambat skit.. disebabkan bawa mirul ke klinik utk checking rutin dia.. alhamdulilah berat mirul maintain je.. dan dia still aktif. Tak byk perubahan dari minggu lepas.. tapi kiranya maintain je la kan.. alhamdulilah sesangat. So ok la korang.. nnti free aku sambung lagi ngan n3 yg baru ya.. terima kasih byk2 kat korang.




12 ulasan:

SaDi berkata...

:D masih ramai yang concern... jgn risau ok!!!!

atty's berkata...

alhamdullilah mirul okeh..

rina kalo nak senang ko buat satu blog khas utk link-link.ko..
jd kalo ko tuko layout lenkali tak ganggu

eya berkata...

btl ckp kak ty tu...wakaka..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
tu la terharu gak ler.. terima kasih byk2 sadi

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
ha'ah kan kak.. senang klu apa2 hal.. betul tu.. nak buat gak ler.. mekacih kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah kan.. good idea...

atty's berkata...

rina..widget2 tu ko copy paste je kat word lepas tu save..nanti leh masuk kan je balik..
cam gambo tu ko sabe nanti masukkan balik..
slow2 ye rina..nanti ko mesti boleh..

Mamamanja berkata...

bayangkan kalo berat mirul bertambah.... baper erk berat dia?

Tukang cerita berkata...

Jgn lupa link ku ini...
TQVM!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
mekacih ya sebab sudi membantu.. akan kita buat nnti

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamnja~
skarang ni pun berat dia dah 17 kg tau...

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
oh..takkan kulupakan.. nnti kita link kan blk ya