N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Feb 2009

Award Terkumpul

Salam Semua..


Semalam g la jelajah blog kengkawan.. mana yg sempat la... mana yg tak sempat tu.. minta maaf la byk2 ya.. kesuntukan masa. So semalam singgah ler kat blog dia ni.. baca kat n3 dia ada award la plak.. actually award ni dia ni dpt dan tempekkan kat blog dia, n then kat last n3 tu.. ada kata kepada sesapa yg belum terima award ni.. sila lah ambil, kebetulan aku tgh baca n3 pasal award ni dan aku pun masih belum terima award ni.. so aku terima la award ni dari Dhia.. terima kasih ya Dhia sebab sudi kongsi ngan kita award2 yg cute2 ni.. (sapa yg tak suka dpt award kan..) so ni la award2 nya..


hah.. tu dia.. sekali 4 awardnya tau.. ok korang nak tak klu aku kongsikan award2 ni kat korang ? So..kepada sesapa saja yg belum terima award ni sila la ambil... sama2 la kita berkongsi award2 nia ya..



4 ulasan:

MasNurin berkata...

Hehehe tq nanti kita ambik

~Eila @ Along~ berkata...

award? eila suke..tq rina..suke kongsi award2 ni..peluk cium tuk dak bulattt...

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
:) k nnti ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
sapa yg tak suka dpt award kan.. k nnti ambil ya