N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Feb 2009

Masa Utk Terima Award

Salam Semua..

Tadi ni sempat ler jelajah blog kengkawan satu , dua blog.. pastu terjumpa plak award2 ni.. heh..heh..heh..so masa utk mengumpul award2 ler plak kan.. actually award2 ni aku dpt dari blog kakty & catlina.. diaorg yg dpt award2 ni dan nak kongsi ngan semua member blog diaorg.. so aku as a friend blog gak ler kan.. maka aku pun dpt la award2 ni.. mekacih ya kakty & catlina..so jom tgk award yg aku dpt ni..


award dari Catlina


award dari kakty
mekacih ya kakty & catlina..... actually kan catlina ada lagi beberapa award yg aku tak blh nak upload kat sini..(cat, sorry ler akak just choose one of the award kat blog awak.. yg lain tak blh nak upload ler..) thanks again...sebab sudi berkongsi award ni ngan cutemiut.. korang nak tak klu aku kongsikan award2 ni kat korang...?? So sila kan ambil wahai kawan2 ku sekelian...


10 ulasan:

Mamamanja berkata...

manyaknya kolek award ari ni erk???

tihara berkata...

cantek award2 tu..blog n pun dh berubah rupe..sempena new yer ke..

atie berkata...

masa tu kumpul award la plak ye rina...nape ktie rasa cam lain je blog rina ni...

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

tahniah!! =)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. org memberi kita menerima

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
heh..heh..heh.. jemput la ambil skali ya.. ok tak setting blog ni?

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
ha'ah kak.. napa kak..settingnya lari ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~
mekacih

mummYaeesh berkata...

weols pun dpt gak award yg bawah tu!woohoo..suziey bg!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
bestkan dpt award ni