N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Feb 2009

Header Kreatif

Salam Semua..

Waduh..waduh.. fening kepala la... heh..heh..heh..heh.. aku tgh duk nilaikan header2 yg aku dpt utk contest header kreatif kat blog aku ni.. walaupun setakat ni hanya 4 peserta yg menyertainya.. tapi semuanya cantik2 belaka.. emmm.. payah gak ler nak pilih pemenang ni.. heh..heh..heh..heh.. (saja je gimik skit.. sedangkan aku dah dpt pemenangnya..) korang nak tahu dan tgk sapa yg menyertai contest kat blog aku ni.. so jom kita tgk header2 dan perserta yg menyertai contest kali ni..

first peserta dari Eya..







peserta paling byk hantar header utk blog cutemiut ni..simple but nice mekacih ya Eya sudi menyertai..
2nd peserta dari Kak Atty Fir

simple, cute dan cantik so sweett..mekacih ya k.ty sudi menyertainya..

3rd peserta dari cik linn

juga simple dan menarik.. tomei sgt... mekacih ya cik linn sudi menyertai

dan last peserta dari adik laling ungu violet


wah.. rasa cam nak mamam itu strawberi ngan coklat.. very2 cute.. mekacih ya mar sudi menyertai..


hah.. tu dia.. header2 yg bertanding utk contest ni.. cantik2 kan.. aku ssskkeee semuanya.. dan semuanya menepati prosuder blog cutemiut ni.. tahniah pada yg menyertainya.. ok kepada sesapa yg tak sempat tapi masih nak hantar header kreatif kat blog cutemiut ni.. dipersilakan. Walaupun dah tamat tempoh.. tapi aku masih menerima.. so nanti aku akan umumkan sapa pemenang utk contest kali ni.. tuuunngguuuu !!!

29 ulasan:

neezareef berkata...

wah.lawo2 ko dpt header semer...leh tukar tp2 hari..
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezaref~
heh..heh..heh.. tak de ler nak duk tukar hari2...

eya berkata...

huhu...akan ku tggu..detik tiba saat itu <-tetbe terhengat lg candy-akan kutggu.

kalo x terpilih pon.ku redha..ewah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. insyallah ada tersenarai utk pemenang gak..

Mamamanja berkata...

suka yg eya hantar tu.. simple

ada award kat blog MM... p ler amik. rasanya dah penah dapat, tapi amik gak ler... heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah simple je kan.. oh ya ke.. ok nnti kita dtg ambil ya

atty's berkata...

kty palin suka eya punya..tantek..

Ena berkata...

uihh cantek gile drang wat header ek.. camne drang leh wat ek.. ni kena blajo ni.. atty!!!!!ciklinnnnn!!! ajo la aku huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
heh..heh..heh.. akak punya punya pun tantek gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. tantek2 kan.. hah klu ko dah belajar.. pastu ko buatkan utk aku plak k

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh vote x nih....kalo kiter jd jurinyer..per1..eyaa...kedua...unggu....so lomantik wooo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh.. dah ada pemenang dah..

kuIna Jentayutiara berkata...

hehehe nanti ada mood sy sambung projek terbengkalai tu...

MasNurin berkata...

wah, semua syantek tentu susah nak pilih.

Tihara berkata...

kreatif2 belaka..

e_ja berkata...

kita pun suka eya punya..;)

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
ok.. sambung jgn tak sambung.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
ha'ah.. tu la.. fening pala tau

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
ha'ah...semua kreatif2

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
wah.. ramai yg suke eya punya..ni klu buat vote ni.. tentu ramai vote eya

Aleeya berkata...

wowww cun2 la semua...sygnye aku tak kreatip klo tak lama dah aku join hu hu

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

semua lawo ler..pening kepala cute nak pilih kan hehe..

saya nak jugak menyertai tp tak reti nak buat camne hehe...tak pandailah pasal benda ni sume..jeles tengok org tukar2 header tp ape bleh buat...tak mampu hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
tu la semua cantik2kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~
ha'ah.. pening gak pala nak pilih pemenangnya..

Ena berkata...

ceh ko cute.. dh dpt byk header masih nak suh aku wat ek :P
aku nye pun lom wat2 lagik..
mehla wehhh..sape yg sudi nak ajo aku huhuhhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
tu klu ko dah pandai buat la.. blh plak buatkan utk aku..

antalya berkata...

giler nya cantek yg ungu violet tu wat..sangat kagum okeh

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~
ha'ah tu la pasal

UnGu VioLeT berkata...

same2 kak.. hanya tue je yg mar termampu buat, sebab masa kurang banyak.. sibuk dengan assignment.. klu tak, buat banyak gak.. memang minat... anyway, klu tak terpilih.. nak buat macam mane..

tapi, nak gak menanggggggg!!!!!!! hehehe


p/s: tq to Lovelyzz Cornerzz n antalya, ajak pujian tue.. :)