N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Feb 2009

Surprise...

Salam Semua..

Uuuhh..uuuhhh.. hari ni pun aku bzios lagi.. semalam terpaksa blk lambat.. blk lambat pun.. still belum sette keja2 ku itu.. addduhhh.. bila la nak siap ni.. tak pe.. biar lambat skit kan.. asalkan quality keja bagus.. heh..heh..heh.. blh gitu. Ok la takmo citer pasal keja tu.. smpi sudah karang aku asyik duk ngeluh je.. ada karang jadi keja pun tak ikhlas kan.. tak baik kan keja cam tu.. ok hari ni.. actually aku nak beritahu apa yg surprise tu.. yg bebenornya ada 3 surprise tau... korang sure nak tahu kan apa la yg surprise tu.. heh..heh..heh.. nak tau tak.. apa dia.....?? Ok utk takmo membuat korang tertunggu2... aku akan beritahu 2 surprise dulu.. yg lagi satu tu.. kita simpan utk next n3..blh kan.. so ni nak beritahu..korang masih ingat tak pasal contest header kreatif kat blog cute miut ni..emm..nak tahu sapa pemenangnya? hari ni aku nak umumkan sapa kah pemenangnya.. dan surprise yg kedua...disebabkan aku ni tgh baik hati.. so hadiah akan diberikan pada pemenang pertama , kedua , ketiga dan cenderahati utk yg keempat.. disebabkan yg menyertainya pun hanya 4 org selama contest tu berlangsung..selepas selesai buat penilaian.. aku dah buat keputusan utk pemenang pertama nya jeng..jeng.. (ke korang dah dpt agak sapa pemenangnya...heh..heh..heh..) kita beri suspen skit k..



TEMPAT PERTAMA DIMENANGI OLEH...






TEMPAT KEDUA DIMENANGI OLEH..






TEMPAT KETIGA DIMENANGI OLEH..






PEMENANG SAGUHATI DIMENANGI OLEH..




Hah tu la pemenang utk contest ni.. tahniah pada ke empat2 peserta.. walaupun eya menghantar lebih dari satu header.. maka aku hanya memilih yg paling cantik dan kena ngan tema blog cutemiut ni.. iaitu cutemiut.. so eya jgn berkecil hati ya.. terima kasih sebab sudi menghantar header2 tu.. (semuanya cantik2 bebenornya.. tapi pemilihan dibuat diatas pandangan cik abg aku gak yg mana dia sebagai juri gak ler kan.. dan diatas cadangan dia gak ler.. makanya keempat2 peserta menerima hadiah dari kami..sebagai tanda penghargaan dari kami sekeluarga..) Ok so pada pemenang sila hantar kan alamat2 anda kepada cutemiut78@yahoo.com utk pengeposan hadiah.. terima kasih pada semua..





p/s: header2 yg telah dibuat..akan ku publishkan setiap satu dan akan bertukar2 setiap bulan ya. Kepada sesapa yg masih ingin membuat header2 utk blog cutemiut ni dialu2kan (tapi takde la hadiah ya.. mungkin ada gak cenderahati kot..heh..heh..heh.. tgk pada keadaan ya..) ok nak sambung buat keja... nnti free aku update kan lagi utk surprise yg ketiga tu..


25 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

waahh..sungguh keratif..sumer cantik2..

Ena berkata...

cute..
cam ko ade 2org anak plak header atas tu ekekeke

liwaniel berkata...

tahniah kepada pemenang..mmg cantik2 header tu

eya berkata...

Tq..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
ha'ah memang semua kreatif

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
hah..hah..hah.. ye la tu

CuTeMiUt78 berkata...

~liwaniel~
cantik2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
tahniah ya

Mak Su berkata...

tahniah buat mereka.

maksu tak reti buat header... uhuhu, sedihnyer

~~ciklinn~~ berkata...

eh2 ada saguhati ker..TQ2

aNIe berkata...

Kalau akak lah...memang tak teruat...sebab tak pandai...heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
heh..heh..heh.. sama la kita

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
ada..tanda penghargaan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakanie~
heh..heh..heh

UnGu VioLeT berkata...

thanks kak.. sebab pilih mar punya jugak.. terharu, rasa macam terharu sangat.. erm, best nie.. tunggu hadiah2 dr akak.. tq skali lg kak..

atie berkata...

Emmmm, kaktie nyer camner...Tak hantar ke????!!!! hihihi. Nak buat pun tak reti. Pe pun tahniah pada yang menang

Luth Textile berkata...

adeh..
luth lupa nak masuk kontes akak la..

buatla semula..
luth anta header..
huhuhuh

ct rahani berkata...

cantik2 header2 tue.. huhuhu..

zino berkata...

tahniah kepada yg menang dan semua pun cantik cantik.. zaino memang tak pandai nak reka benda2 tu hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
sama2 mar..akak tgh kumpulkan hadiah utk mar ni.. so senang kan sekali pos je nanti

CuTeMiUt78 berkata...

~kaketie~
hah..kaktie ada hantar ke..? he..he..he..kaktie ni buat suspen je

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~
heh..heh..heh.. klu nak buat header utk akak.. blh apa salahnya.. tapi takde la hadiah dah

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah memang cantik2 smpi tak tahu nak pilih yg mana

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ha'ah kan cantik2 belaka..

e_ja berkata...

wahhh..tahniah kpd pemenang..:)