N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Feb 2009

Sepetang Bersama Mirul

Salam Semua..


Kali ni aku nak story mory pasal gelagat budak bulat Mirul pas bangun tido.. actually ni sambungan dari citer hujung minggu aku yg lepas ni..ater kan n3 pagi tadi citer pasal air terjun bekok tu kan.. pastu mirul blk je terus tido lena tu kan.. hah ni pas dia dah puas tido plak. Rumah kakak ipar aku tu.. memang ler tersangat luas laman dia.. makanya budak bulat tu.. memang skkeee sgt la kan.. blh ler dia berlari ke.. melompat ke.. apa2 je la segala aksi dia buat kat laman rumah kakak ipar aku tu.. Memang bebas sebebasnya la kan.. takde sapa nak larang dia.. kejap2.. dia berlari kedepan.. kebelakang.. pastu.. lompat2 plak.. pastu.. kejar segala ayam2 kakak ipar aku.. smpi ayam2 tu pun takut ngan dia.. heh..heh..heh.. memang tak blh duk diam.. smpi malas dah aku nak duk sama kejar2 ngan dia.. aku biarkan je.. cuma pantau2 je dia dari jauh.. so..jom kita layankan lagi aksi2 budak bulat tu,..


hah.. tgk tu.. duk main kat keta abg ipar aku.. kononnya cam nak basuh keta gitu.. sebab dia tgk ayah dia basuh keta kan.. so dia pun ikut la style ayah dia basuh keta gak..

hah.. tu suruh kita buka pintu keta tu.. nak masuk katanya.. siap pegang tmpt pemengang pintu tu..

ni plak aksi dia nak melompat.. tak dan nak ambil gambo masa dia duk terlompat tu..sebab tgh nak snap kan gambo dia melompat.. dia terus lari plak kebelakang..

hah.. pas dah lari sana sini.. habis anak pokok betik tu.. dia gegarkan plak..tgk.. dia siap goyang2 kan pokok tu.. adddoooiii ler anak.. apa salah pokok tu.. smpi camtu sekali dibuatnya..

heh..heh..heh..tu je la yg sempat disnapkan.. sekarang ni.. pantang kita pegang kamera lama2 skit.. dia pun sibuk nak pegang gak.. ohhh.. tak mungkin dpat dipegangnya.. klu dia yg pegang.. alamat dibanting2 la plak kamera ibu ni.. sadis nanti hayat kamera ni.. heh..heh..heh.. .. pas Isya..kami pun bertolak blk ke BP. Budak bulat tu.. masuk je keta.. terus pejam matanya.. dan bersambung lenanya sesampainya kami dirumah... so tu la citer hari minggu aku.



12 ulasan:

Mamamanja berkata...

suka kalo dapat halaman yang luas nih. senang anak2 nak bermain. kena plak halaman yang lapang dan redup jerk.. bestnya...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

wah makin besar blog cute ni hehehe..

mirul tu pandai bergaya jugak ye..

MasNurin berkata...

susahnya nak masuk blog kamu..hehehe maklum ler umah dah makin besar. Budak2 memang suka tiru aksi orang dewasa.

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah tu la.. seronok je kan budak2 main2 ..tak risau sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
heh..heh..heh.. saja ubah suai skit. mirul memang pantang tgk kamera...

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
oh ya ke.. emmm.. tu la mungkin gak kot.. semakin besar cam susah plak ya

atie berkata...

wah, best mirul dapat goyang2 itu pokok ye...hihi lucu

atty's berkata...

mirul ni bijak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
ha'ah.. dia punya suka..dia goyang sekuat hati kak

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
heh..heh..heh

kuIna Jentayutiara berkata...

kurus la mak budak nie.. jaga anak teruna tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh..heh.. memang sedia kurus pun