N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Feb 2009

Ahhhh.... Tolong..!!!

Salam Semua..

Addduuuhh..addduuhhh... fening pala aku dibuatnya.. disebabkan kegatalan aku kononnya nak tukar template... habis hilang sudah segala link kengkawan aku yg ada kat sidebar tu.. tolong...tolong.. sesangat pada all members aku yg mana nama korang hilang dari senarai.. plse reply blk at ruang komen kat n3 ni ya.. Insyallah akan aku link kan blk dan senaraikan ke side bar tu..

p/s: ada sesapa blh tlg aku tak.. camne erk.. klu kita nak tukar template baru.. tapi tak nak hilang all widget2 yg sedia ada kat blog.. ada sesapa blh tunjuk ajar tak.. aku dah lupa la.. caranya.. plse sesangat.. harap sgt dpt membantu.. terima kasih...



31 ulasan:

e_ja berkata...

sblum tukar template tuh dh download template yg tgh digunakan ni x?

kdg2 ada template yg mmg akan menghilangkan sume kita punya gadget2..so mmg nk kene masukkan blk semula jelah..huhu..

sheila berkata...

kite punye
http://sheilaarshad.blogspot.com

kite slalu b4 tukar template copypaste dulu sume widget2 yg ada..takut ilang

atty's berkata...

aah rina..kty pun selalu..seblom
tuko..kty donlod dulu template lamaa

swEet zirCon berkata...

for prevention btr save dulu kod html yg asal. tp xpe..pg kat the cutest blog on the blog.kat situ boleh tukar template senang n xyah ilang sume widget. try la...;-)

eya berkata...

btl ckp sheila..widget2 harus di save terlebeh dahulu.

Ms.Lilies berkata...

dun forget me hehehehe

atie berkata...

lor gitu ke rina, kesian ye..kak tie x tahu sangat pasal ni. apapun jangan lupa link kaktie eekk...

SaDi berkata...

hmmm... kalau dah tukar... dah hilang laa semua tu... takpe laaa... consider laaa takde rezeki.... tapi next time kena save dulu coding yang lama... supaya part widget tuuu tak hilang.... :)

Yatie berkata...

alahai, kesiannya .. tapi kan dlm layout bhgn edit html, dia cakap revert widget templates to default .. click yg itu la .. tak silap dia akan recover kitanya yg last attempt before hilang2 tuh sume .. rasanya dah betul la tuh ..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

huhuhu..meroyan sudah...

tu pasal saya tak tukar2 dah pasal takut meroyan gini hehehe...

cukup sekali rasa sakit hati berhari2 pasal penat buat tp hilang semua huhuhuhu...

hanya yg tabah dan berani jer boleh tukar2 hehehe...

Lina berkata...

alahai...siannyer...lina suka guna template thecutestblogontheblock...kat situ ader byk design dan kita xyah risau psl hlg widget..try la...http://mumrizdya.blogspot.com/

Mama Mya berkata...

fuh memang tensen kalau hilang apa yg kita dah buat..

jgn lupa add saya http://www.quefamili.com.. mama mya

MasNurin berkata...

kita pun aritu nak cuba tiga column tapi tak menjadik tapi sib baik ada save dulu sebelum ni tapi tetap tak menjadik. Ini kita nye link http://akuorangmelaka.blogspot.com

~~ciklinn~~ berkata...

alahai ciannyer ko cute.... aku pun pernah kena hari tu..... nak tak nak aku terpaksa berusaha dgn gigih utk cari balikk.....

ha nanti add aku balkik yerk..
http://ciklinn.blogspot.com/

CuTeMiUt78 berkata...

~eja~
dah download kan dah.. tapi tu la bila tukar blk kat template lama link kengkawan plak yg hilang.. tu yg tensen tu.. terima kasih ya beri pandangan..

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
sebelum ni buat.. ok je.. tapi kali ni buat.. duk hilang la semuanya plak..mekacih ya nnti kita link kan blk

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
memang kita dah downloadkan dulu.. tapi bila tukar blk.. still ada gak gadget yg hilang.. terima kasih kak sebab beri pandangan

CuTeMiUt78 berkata...

~Sweet Zircon~
dah cuba tukar la tu.. tapi tak menjadi.. apa pun terima kasih ya sebab sudi beri pandangan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
dah savekan.. tapi still ada yg hilang.. terima kasih ya sudi kongsi pandangan

CuTeMiUt78 berkata...

~ms. lilies~
of course tak lupa.. thanks sudi link blk

CuTeMiUt78 berkata...

~kak tie~
tu la kak.. penat je buat kan.. tetiba hilang.. anyway link akak dah ada kat follower so dah link akak dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
memang dah save kan.. tu la consider tak de rezeki la kan.. tapi tak pe la.. kena la link kan blk.. terima kasih ya sadi.. nnti kita link sadi blk ya

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~
ha'ah kita buat cenggitu gak.. tapi ada gak gadget yg still missing. tu yg tak menentu rasanya.. terima kasih ya sudi beri pandangan

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
betul la apa yg nrina ckp tu.. yg betul2 tabah je blh hadapi kan.. apa pun terima kasih la sebab sudi link blk dan beri pandangan

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
dah try gak... tapi tak menjadi.. tu yg hilang plak dah.. terima kasih ya.. nnti kita link blk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamya~
memang tensen kan.. terima kasih ya.. nnti kita link blk

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
hah tu la sama la kita.. kita nak buat cenggitu la.. tapi tak menjadi kan.. tensen. terima kasih ya.. link mas dah ada kat follower

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
tu la.. tensen tau., ni tgh kumpul kan blk link kwn2.. terima kasih la ya.. link ko dah ada kat follower pun..

masviona berkata...

oohhh...jgn lupa saya juge...hehehe

http://masviona.com

sayang cutemiut...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
oh tak lupa.. dah siap link pun.

kuIna Jentayutiara berkata...

add blik yer

http://jentayutiara.blogspot.com