N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Feb 2009

Selamat Berhujung Minggu

Salam Semua..

Emmm... rasanya dah puas hati kot bila tgk template blog ni dah ok.. ada yg kata meriah.. ada yg kata cute ler.. emm... mekacih la korang semua ya.. tapi tak kurang gak yg beri komen.. setting blog ni dah lari..ayyoo.. camne tu.. sebab bila aku log in, ok je la plak.. takde la setting lari ke apa kan.. tapi bila dah ramai yg duk kata side bar kat belah atas la ..lebar smpi ketepi.. n3nya turun bawah la.. macam tak best la plak kan.. kesian la kat korang yg selalu baca blog aku ni.. karang jadi pening la plak.. emmmm.. nak buat camne ya.. ada sesapa yg blh bantu aku tak.. aku dah bluurr ni.. sebab bila aku tgk.. cam takde plak yg berubah settingnya.. ok je. Emmm.. sok aku cuti..planning nak blk umah mak aku kat JB. Klu menjadi.. insyallah blh ler bertemu ngan dia ni.. salah sorang member blogger aku gak ler.. dia kat JB gak..klu betul jadi ler.. blm confirm.. tapi kitaorg dah msg2 gak ler..tgk ler keadaan camne nanti.. ok la korang.. selamat berhujung minggu ya.. klu aku terajin insyallah ada ler siaran langsung dari JB ya..





14 ulasan:

aNIe berkata...

Cutemiut...

Kadang layout blog kita bergantung pada komputer kot...sebab template akak pun kadang jadi tak betol kalau komputer tu skrin kecik...

Kalau akak gunakan desktop akak ...okay je nampaknya...

Ntahlah...kita ni tak pandai bab2 komputer ni...hehehhe

eya berkata...

ok je kite tgk blog ni..xde lari2 pon setting

PuteriSatu berkata...

aku tengok ok je....
lawa tul bunga ros kat bawah tuh...

~Eila @ Along~ berkata...

rina, cantiknyaaaaaa umah baru.....brseri2 gitu..eila tgk ok je rina..takde ape lari..maybe sebab pc lain2 kot..ehhh..blueeeesss

Lina berkata...

kebirubiruan gitu...ahaks..

mummYaeesh berkata...

jb katne??

atty's berkata...

rina..pagi sblm..mmg kty tgk setting lari..sidebar belah kiri naik kat ats..

ari nie okeh..dah,

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~
tu la kan.. mungkin gak ler..kita pun fikir camtu gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
oh ya ke.. ok la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~puteri satu~
bunga ros..?? oh tu ya.. ambil k.

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
ya ke..mekacih la.. biasa2 jr ni.. budak baru belajar kan.. blues clues

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
heh..heh..he..penggemar biru tegar

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
jb umah mak kita..kat johor jaya

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
oh ya ke kak.. ni dah ok kan..