N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Feb 2009

Mula Kerja & Kawan Blogger

Salam Semua..

Uhuk..uhuk..uhuk.. aduhhh... byk plak sawang kat rumah aku ni.. baru 3 hari aku tak update rasanya cam lama sgt plak.. heh..heh..heh.. aku baru kembali kerja hari ni.. makkk aaiiiihhh menimbun keja kat meja ni.. fening pala tak tahu nak mula mana dulu... (sapa suruh cuti lama2 kan dah fening pala..) sepatutnya aku keja semalam.. tapi disebabkan.. kepenatan tak larat plak nak keja semalam.. emmmm.. byk gak story mory nak citer ni.. mana nak mula dulu ya.. emm... ok aku mulakan ngan story mory hari Jumaat dulu ya.. korang ingat tak aku ada buat n3 tentang nak jumpa dia ni.. hari Jumaat yg aku 1/2 hari tu.. selepas buat perjanjian.. dan akhirnya kami jumpa gak..wah.. aku terover excited plak tau.. siap dada ni dam..dum..dam..dum.. berdebar2 nak jumpa dia ni.. dlm perjalanan tu macam2 fikir, agaknya camne ler orgnya ni.. heh..heh..heh..heh.. tapi bila dah jumpa hah ko.. macam dah lama kenal je.. borak2.. betul tak neeza.. kami duk jumpa kat warung makan.. (aku pun tak ingat nama warung tu.. neeza..ah..belasah je la.. janji jumpa kan..) duk minum je, disebabkan neeza pun kenyang lagi.. so aku pun duk ikut minum gak.. (ala.. takpe neeza. Kali ni aku belanja k) pastu dah borak2....dah siap pas kad jemputan & prezen top komentar tu.. kami nak berposing2 plak.. tapi segan la plak.. disebabkan ramai plak org duk makan kat situ..(heh..heh..heh..neeza, sib baik kita tak snap gambo pakcik duk pakai towel pink tu kan..klu tak.. glamer pakcik tu kan..) tapi disebabkan blogger tegar... so peduli pe org kata.. kami pun cari ler port utk berposing.. hah..hah..hah..sib baik kat tepi warung tu.. ada pondok utk berehat2 kot. So kat situ ler kami duk posing.. memang lawak ler.. org yg makan kat situ semua dok pandang kami agaknya mesti diaorg tertanya2 dari mana agaknya dua org ni.. sakan dok snap sana.. snap sini..so ni ler gambo2 yg kami snapkan..




ni ler orgnya... neeza namanya (heh..heh..heh.. aku lupa plak nak tulis nama penuh ko kat jemputan tu...) orgnya peramah gak.. & lebih kurang cam aku ler..


ok ni ler cutemiut & neezareef..


heh..heh..heh.. aksi 2 org mak budak

heh...heh..heh.. senyum lagi..

hah... tu dia.. heh..heh..heh.. neeza dah pun buat n3 pasal perjumpaan kami sejam selepas berjumpa tu.. disebabkan aku ada hal.. so tak blh ler nak borak lama2.. so ni saki baki gambo dari kamera aku..terima kasih byk2 neeza sebab sudi jumpa.. skkkkeee dpt kawan cam ko tau. Pasni blh ler kita calling2 lagi.. utk ketemu ya...harap ko tak serik la jumpa aku.. :) . Ok la.. nak buat keja dulu.. nnti aku sambung lagi ngan citer wikend plak..


18 ulasan:

e_ja berkata...

selamat kembali menjalankan tugas rasmi dan tugas x rasmi (memblogging)..hehehe..

~~ciklinn~~ berkata...

wah syiokknyerrr... gather2..

bila nak jumpa linn nie?? hehehehe

babyluv_ayang berkata...

ha....dik, ini lah coursemate k.fara kat uitm jengka...heheheh....neeza ni lagi comel kalau in live...heheheh....psst, neeza, k.fara dah puji awak ni..so apa lagi...puji ler iols lak...heheheh...

CuTeMiUt78 berkata...

~eja~
hah...hah..hah.. tugas tak rasmi lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
memang best.. heh..heh..heh.. klu berkesempatan..insyallah satu hari pasti kita jumpa

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~
oh ya ke.. ha'ah kak, neeza ni lagi cute in live..lembut je orgnya

Mak Su berkata...

syok, menambah kenalan :D

Tukang cerita berkata...

Best ek dpt jumpa2 gitu...
:)

Ena berkata...

bestnye ko dah jmp dak blog... aku jek lom lagik uhuks...
tapi lawo la baju si neeza tu pakai, cuba tanye dia bape hengget baju tu ekekeke

atie berkata...

Coti rupanya....hurm. best jumpa kawan eekk...

zino berkata...

seronok jumpa blogger kan.. dapat jumpa in person..

neezareef berkata...

rina ~ 1st of all..aku nk mintak ampun mintak maap sbb x g umah ko ari ahad sbb aku LUPAAAA!!!..
uwahhh...kena sengat lebah ke hape pala aku ni sokmo lupaaaa...aku dgn selamba melepak kt umah smlm g keja baru igt ko...ilang ingatan ke hape aku..
huhu

to k.fara lak..ahaksss...nnti kita tukar puji akak lak ye..hehe

ko jgn la ckp aku lembut weh..cam palsu je statement itu..ehehhe

to ena lak..bj tu bpe henget..murah sajorkkk

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
ha'ah memang syok..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
best.. in person lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ni kali kedua aku jumpa member blog.. ha'ah cantik kan.. kena ngan orgnya..rega tu.. kena la tanya ngan tuan punya diri..

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
ha'ah kak best bangat

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ha'ah.. best..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
la lupa ke.. aku ingat ko bz ngan jemputan.. takpe la.. lain kali ko dtg erk..blh gather2 lagi