N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Feb 2009

Design Umah Baru

Salam Semua...

Perghhh... lega sesangat... akhirnya berjaya gak aku mencipta template 3 column ni.. heh..heh..heh.. itupun diatas tunjuk ajar sifu aku.. kak atty. Terima kasih banyak2 kak.. terharu tau.. akak sanggup cpoy & paste kan coding 3 column tu kat kita.. berbanyak2 terima kasih sesangat... so korang ni la hasilnya....blues clues ok. Ok la pada korang semua terima kasih sebab sudi datang jenguk ke umah aku yg baru tu ya... dan pada sesapa yg belum meninggalkan link tu.. sila2 la tinggalkan link korang tu kat http://cute-miut78link.blogspot.com utk aku jejak dan exchange link k..selamat berhujung minggu...

12 ulasan:

atty's berkata...

SESAMA..enjoy with ur new home ye rina.

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
yup.. thanks akak..

atie berkata...

cantik rumah baru rina nih... rasa cam nak tukar rumah jugalah. tapi takut tak pandai lak kan.

UnGu VioLeT berkata...

cantikla rumah baru akak nie.. :)

ct rahani berkata...

cantik la umah baru akak nie..

Luth Textile berkata...

Salam, i need ur advice.. Nakkan pendapat dari anda disini

Thnkx..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
ya ke.. kita pun minta tunjuk ajar dari kakty fir.. klu tak.. ntah apa la yg jadi agaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
heh.heh..heh..ya ke.. mekacih ya.. ala biasa2 je ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahni~
ya ke.. mekacih ya..

Purpleheart berkata...

Amboi dier.. makin kiut miut rumah dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~
akak dah beri pandangan dah.. buat la yg terbaik ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kaksue purple~
heh..heh..heh..heh.. saja ubahsuai skit