N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Feb 2009

Bzios...

Salam Semua..

Terima kasih kuucapan kepada semua yg meninggalkan komen2 dan panduan2 yg berguna tentang savekan widget2 tu ya dan juga meninggalkan link2 korang utk aku add bl kat list kengkawan ku itu.. actually hari ni bzios skit sebab sekarang ni dah pun masuk order baru.. makanya aku sibuk skit la.. tapi still blh maintain update blog..heh..heh..heh.. (sehari tak update cam tak best la plak kan..kata blogger tegar..hah..hah..hah..) so ok la korang... nnti klu free aku hapdate lagi... ada surprise tau... so tunggu next n3 ya..



14 ulasan:

eya berkata...

apelah maknenye bz,kalo da blogger tegar..kui2..

UnGu VioLeT berkata...

akak, ade tag untuk akak.. jenguk2 yer nanti..

IdaShah berkata...

apa yg surprise tu??
surprise gak aku hehehe

slmt berkeje yang

Mamamanja berkata...

surprise??? amirul nak dapat adik ekr??? heheheh

atty's berkata...

sama ar..bz2 pun..rasa ganjil lak tak hapdet .blog..hehehehee

Purpleheart berkata...

aMBOI cantik umah...

JIVEBUMZ berkata...

suprise?? tak saba nih.. akak lately saya bz bangat tak sempat nk mendesign header utk akak.. kalo free nanti kang saya try wat eh..

insyaallah

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh... bz ngan keja2 je..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
oh ya ke.. k. nnti senang2 akak buat k

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
heh.heh..heh.. adalah

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hah..hah..hah.. kesitu plak.. belum lagi la

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
hah tu la..

CuTeMiUt78 berkata...

~purpleheart~
heh..heh..heh.. oh ya ke.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ha'ah sama ler bz teramat sgt ni.. heh..heh..heh.. takpe.. take time k