N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Feb 2009

Award Terkumpul

Salam Semua

Kita lupakan jap pasal pemenang contest header tu ya.. aku akan simpan kan dulu nama pemenag.. biar suspen skit kan.. baru best.. ramai gak yg mcm vote2 setiap perserta gitu kan.. heh..heh..heh..heh.. memang meriah..sabo ya korang.. pemenang hadiah misteri akan kuumumkan gak.. tapi bukan sekarang tau.. tunngguuu....(pada sesapa lagi yg masih nak hantar header2 yg dah dibuat.. aku masih menerima ya.. sila2 kan la...buat dan hantar..)
Ok n3 kali ni nak publishkan award yg telah aku dpt utk kali ni. Rasanya macam dah lama blog cutemiut ni tak dpt award2 ni..kali ni aku terima award ni dari Mamamanja & Catlina.. mekacih byk2 kat korang ya.. sebab sudi beri cutemiut award lagi.. ok jom kita tgk award yg aku dpt ni



ni dari Catlina..Friendship Award..


ni pun dari Catlina


award ni actually aku dah pernah dapat dah.. tapi apa pun aku publishkan lagi.. Award ni dari Catlina dan juga Mamamanja..

terima kasih byk2 kat Catlina & Mamamanja...hah.. tu dia.. sekali tiga aku tempekkan.. heh..heh..heh.. so korang nak tak award ni.. ?? Dgn ini aku yg bermurah hati..ingin berkongsi award2 ni pada semua follower dan member2 kat blog aku ni... ambil la jgn malu2 ye.. sayang korang semua.. terima kasih diatas sokongan korang yg sudi singgah, baca dan meninggalkan komen kat blog cutemiut ni.. mmmuuuaaahhhhh!!!!





10 ulasan:

eya berkata...

sabo jelah..huhu.

kite da send 1 lg header kt emel

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
dah dapat dah... mekacih ya.. akan kita listkan as a header kreatif kat contest tu..

SaDi berkata...

banyak kumpul award :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
heh..heh..heh.. ambil ya

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

mesti ramai suka baca blog rina ni, rasa akak, rina paling banyak dapat award kan?

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~
he..heh..heh.. takde la kak.. tak byk pun..

Ena berkata...

banyak ko dapat award ek hehehehe
beruntung badan

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh.heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

terkumpul tuhhh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh..sila2 la ambil ya