N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Feb 2009

Minggu Kawan Sedunia

Salam Semua..

Ni nak share ngan korang lagi email yg aku dpt ni..sorry la ya... hari ni takde mood sgt nak update so just share email yg aku dpt ni ya. Kali ni berkenaan minggu kawan sedunia..jom tgk apa yg aku nak sharekan ni..

Adakah anda tahu hubungan antara 2 biji mata anda ??

Mereka berkedip bersama..... ......,
Bergerak bersama...... .....,
Menangis bersama..... ......,
Melihat bersama dan......... .,
Tidur bersama..... .....

Meskipun mereka tidak pernah melihat antara satu sama lain.....
PERSAHABATAN seharusnya seperti itu......... ....
Kehidupan akan berasa KOSONG tanpa KAWAN ............ .

Hari ini adalah MINGGU KAWAN SEDUNIA ...........
Siapa kawan anda ?? Hantar kempen ini untuk semua kawan anda.....
Termasuk saya jika saya salah seorang kawan anda.......

Lihat berapa banyak anda dapat balik daripada mereka,
Jika anda mendapat lebih drpd 3.....
Itu bermakna anda adalah seorang "KAWAN YANG PENYAYANG.."


Kita kawan kan ? ?????





FRIENDS FOREVER


so.. pada sesapa yg anggap aku ni kawan.. sila la sebar2kan kempen ni.. dan jgn lupa komen blk kat blog cutemiut ni k..sayang korang semua..mmmmuuuaah!!!


15 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

pernah dpt msg nih..tp ari ni ker

Ena berkata...

aku ni kawan ke lawan ko ek...
hurmmm blasah r hahahahaha

atty's berkata...

rina mmg kawan kty..
nak sebarkan camner..kty copy paste je yer..

UnGu VioLeT berkata...

sekali berkawan... pastinya tetap selamanya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
ye la kot

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
emmm.. ntah erk.. ko kawan ke lawan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
mekacih kak.. ha'ah.. copy n pastekan je..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
yup..betul tu mar

atie berkata...

kawan ...itu pasti!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
mekacih kak

aNIe berkata...

Kita pun kawan kan...semoga akan terus berkawan selamanya...

~Eila @ Along~ berkata...

kite kawan awak selamanya......hihihi

reena berkata...

syg sis gak.... muah....

Mamamanja berkata...

kawan gak heheheh

zino berkata...

semua yg masuk dan baca blog ni boleh di kira kawan la kan hehe