N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Feb 2009

Bzios & 1/2 Day

Salam Semua..

Oh.. hari ni teramat ler sibuk.. nak settle kan semua kerja.. sebelum aku blk tghari ni. Hari ni aku 1/2 hari.. sebab nak uruskan beberapa perkara berkenaan ngan majli anak sedara aku yg akan berlangsung Ahad ni.. actually dlm kelam kabut ni.. aku excited skit nak jumpa one of my blogger friend.. heh..heh..heh.. nak tau sapa dia.. nntikan n3 aku akan datang.. So nak settle kan dulu keja2 ni.. selamat berhujung minggu semua..



p/s: pada dia ni.. tunggu kat tmpt yg kita janjikan tu ya..



12 ulasan:

eya berkata...

Nk jumpe Neezareef ye,kirim slm kat dia nnt ek.

nasazfrog... berkata...

KITE BLE NAK JUMPA PLAK... HIHI..:)

neezareef berkata...

wahahahaha
aku tunggu kt cgcorner
:D

~~ciklinn~~ berkata...

kim salam kat sidia tu yerk...

zino berkata...

nampak nya sana sini bzzz hehe

UnGu VioLeT berkata...

bestnye nak jumpe kwn blogger yer.. kim slm yer..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. sorry ler baru baca komen hari ni.. so neeza klu ko baca komen ni.. eya kim salam kat ko..

CuTeMiUt78 berkata...

~nazasfrog~
wah... dah balik ke.. insyallah klu berkesempatan kita jumpa k

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
kuang3.. bukan kat cgcorner

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh..heh..dah junpa pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ha'ah... memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
heh..heh..heh..heh..berdebar2 gak