N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Feb 2009

Gift Dari Tink

Salam Semua..
Perrgghhh.... lega bila tgk tenet dah ok semula kat office ni.. klu tak ada aku duk melangu je hari ni.. heh..heh..heh..heh.. actually kan hari tu masa aku duk jengah blog kengkawan... aku dpt gift ni dari Tink.. dia nak share gift ni kat semua member2 dia.. so kira aku ni salah sorang member dia la kan.. betul tak tink..?? Mekacih ya sudi gak kongsi.. ssskkkeeee tau dpt gift2 ni.. best..bertambah2 ler koleksi aku kan.. muahahhah..muahahhah..sungguh cantik ini bunga.. so aku pun takmo kedekut la.. aku nak share gak gift bunga ni kat korang semua.. korang nak tak.. sila ambil ya.. don't shy2 cat ok.. (cceehhh speaking la plak..)




heh..heh..heh.. cantikkan.. eh tapi napa tak berkelip2 ya.. takpela.. asalkan ada kan..

so korang sila2 la ambil ya.. utk tanda persahabatan kita semua..




4 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

roses feveret ku...

Mamamanja berkata...

bleh amik ke nih?? hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
blh. ambil ler