N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Feb 2009

Mirul..

Salam Semua...

Lega rasanya keja2 dah settle.. so pas ni tak ler bz sesangat.. blh ler jenjalan..heh..heh..heh..heh.. blh ke..?? Opppss.. karang ada plak mata2 nampak kan.. tak blh ler nak jenjalan.. lupa plak aku pasal mata2 ni... masa mula2 dipasang dulu.. memang rasa diperhatikan je.. tapi sekarang tidak lagi.. cam takde plak rasanya..blh gitu ish..ish.. teruk kan aku ni. Heh..heh..heh.. takpe la..janji hati senang. Actually hari ni nak citer pasal mirul yg kuat majuk sekarang ni...hangin apa ntah.. pastu.. klu kita pujuk lagi menjadi2 plak rajuknya.. siap ckp buk..buk..(sibuk) kat kita... kadang2 tu.. cam hilang sabar gak ler.. tapi still blh tahan lagi..nak kena ambil masa skit ngan nak kena pandai citer2 kat dia.. baru dia nak ok... agaknya budak baru nak meningkat naik.. camtu kot. Tapi alhamdulilah ler, takde la dia sampai meronta2 ke.. apa ke.. cuma dia punya majuk tu.. siap tutup muka.. pastu bila kita panggil dia.. siap pegang2 dia.. hah.. mula la dia ckp buk..buk.. tu.. memang sabar je la kan.. jom tgk aksi dia majuk..

hah..tgk tu.. panjang muncung dia.. cakap buk..bukk. (sibuk)

puas duk pujuk dia tau.. nak beri supaya dia jgn majuk...

heh..heh..heh.. muka budak tak puas hati ngan segala pujuk rayu..

dan akhirnya.. majuk tak reda2 gak..

emmm.. gitu la mirul. Actually gambo2 ni semua aku snapkan masa nak g klinik minggu lepas. Dia dah tgk aku dah bersiap bagai.. tapi still tak masuk keta kan.. tu yg dia majuk tu.. tapi tak lama.. masuk je keta.. ok blk dah. Heh..heh..heh... tu la ragam dia sekarang ni..

7 ulasan:

kuIna Jentayutiara berkata...

kena byk saiko no...

atty's berkata...

hehehe..puas le mak mirul nak pujuk..mesti ade teknik memujuk..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
ha'ah..memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
ha'ah.. memang pun...nak kena ada caranya..heh..heh..heh

ct rahani berkata...

majuk ader makna kot kak.. nk mintak adik tuh.. ekekeke..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
tak de maknanya..

mummYaeesh berkata...

hmakk aiii..debab nye bdk ni..mana p leher dia...whoops!bg makan susu ape ni??