N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Feb 2009

Oh..oh...

Salam Semua...

Oh..oh..penatnya.. hari ni aku sibuk ngan umah baru.. baru siap 80% je pun... tensen tau.. nak kena byk sabar ler buat umah baru ni.. jom la g umah baru aku tu.. heh..heh..heh.. tapi setakat ni masih dalam pembinaan lagi.. korang klik kat gambo bawah ni ya..


actually kan kononnya aku nak buat ler template 3 column.. tapikan tak menjadi la.. adddoooiii tensen tau.. dibuatnya..hah sudah nya cenggitu je la rupa umah baru aku tu.. fening dah. Ada sesapa dapat membantu tak..?? (kakty, tak menjadi ler puas dah duk godek2.. tak blh gak..sorry la kakty cedok idea dari blog akak.. jgn marah aaarr...) so korang.. sila2 kan la ke rumah baru ku yg tak seberapa itu..



13 ulasan:

Ms.Lilies berkata...

rajin buat umah baru :)

atty's berkata...

rina..
nanti kty kasi..
code kty..

nanti kty email

atty's berkata...

rina udah email..
nanti rina tuko le kalerlain..tusan lain..buang2 apa2 yg tak patut ye !

kuIna Jentayutiara berkata...

sy datang, sy datang...

errkkk ada pulut kuning tak?

cendawanintim berkata...

usaha tangga kejayaan...buat sampai dapat!

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~
heh..heh..heh.. saja buat supaya widget2nya tak hilang lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
oh ya ke.. mekacih byk2 kak.

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina jentayutiara~
heh..heh..heh.. takde la pulut kuningnya

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~
ha'ah memang.. tgh diusahakan ni

atie berkata...

ktie dah pegi umah baru rina...wah, udah semakin advance la rina, Tq 4 link me 2 hihihi...

aNIe berkata...

Cutemiut...buat rumah baru memang memeningkan...semua nak kene masukkan balik...

Selamat 'menyiapkan rumah baru'...hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
heh..heh..heh..heh.. tu semua idea dari kakattyfir. dia yg beri cadangan buat cam2 pas kita kehilangan link2 kawan2 kita.. mekacih kak sudi gak menjenguk ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~
ha'ah kak.. memang memeningkan.. tapi berusaha gak siapkan..