N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Feb 2009

Sessi Mengemas la plak..

Salam Semua..

Actually ni citer tertunda masa hari minggu lepas.. ala hari majlis kenduri anak sedara aku tu la.. kira ni ringkasan citer utk majlis tu la ya... Hari Ahad lepas adalah hari makan besar plak.. memang ramai giler jemputan yg dtg tau..(neeza, syg la ko tak dtg.. klu tak.. harus la berposing2 lagi kan..) smpikan aku tak sempat nak snap gambo tau.. terlalu bzios melayan tetamu.. sayang betul la.. tak ambil gambo kan.. kami adik beradik siap pakai baju sama warna lagi tu...(dah mcm baju pakatan la plak.. actually baju tu.. baju masa aku kawin dulu.. pun pakai baju yg sama.. so senang ler org nak kenal kan.. baju sama tu.. adik beradik la tu..he..heh..heh..) siap ada cabutan bertuah dan teka kacang lagi..meriah betul la... heh..heh..heh..dan keluarga aku adalah salah sorang pemenang utk cabutan bertuah tu.. ok la tu je la ringkasan citer masa hari minggu tu.. kali ni aku nak citer plak pasal semalam..bila majlis dah selesai , so sesi membuka pelamin la plak kan.. disebabkan hari selepas majlis tu.. tak dan nak buka.. jadinya sesi membuka pelamin tu ditangguh kan smpi la semalam.. jadi sebelum buka, kami posing2 dulu.. jom layankan gambo2 ni..
heh..heh..heh.. anak sapa la ni.. dak bulat pun sibuk sama nak tolong bukakan pelamin tu.. tu siap duk kat kusyen posing ngan sepupu dia (anak sedara aku yg duk serumah ngan aku..)
siap berposing2 bagai... kenangan sebelum pelamin dibuka
hah..hah..hah.. hah.. ibu pun sibuk gak nak berposing kan...
ok.. say chheess...
heh..heh..heh.. makanya selesai sudah sesi mengemas.. majlis pun berjalan ngan lancar dan tumpang gembira kat kakak ipar aku sebab dpt pulangan yg agak lumayan... kiranya dpt gak ler habuan skit utk aku heh..heh..heh..heh..



14 ulasan:

eya berkata...

dpt habuan yg best tuh..

shiemz berkata...

Kalu cute miut berminat nak bat banner, leh la emailkan pd shiem gambar2 yg jelas n terang... hanya 10 hengget shj! Murahkan? So, ape lagik.... :D

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

akak ni memang suka sangat nengok gambor amirul yang tembam dan cute dan comel lah sangat tu

MasNurin berkata...

Kuarga kami pun suka pakai baju ikut tema, masa kita kawen dulu pakai purple, pastu masa adik kawen pakai coklat, adik ipar kawen pakai ijau, hehehe warna favorit kita pink belum penah lagi.

mamafif berkata...

posing dlu erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hah tu la pasal.. tu part paling best

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
tu la..cam minat gak.. k nnti kita emailkan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
sama ler kita, kuarga kita pun cam tu.. ikut tema majlis

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
ha'ah...

~Eila @ Along~ berkata...

rina..eii..geram ok ngan mirull..hiks..mau den gomol budak bulat ni....cuteeeeeeee

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
gomol eila.. jgn tak gomol.. :)

reena berkata...

hehe... sian mummy selit2 gambo kat mirul yek....

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
jadi ler kan.. dari takde..