N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Feb 2009

1/2 Day

Salam Semua..

Oh..oh.. aku nak blk dah ni.. hari ni aku ada appointment ngan pakar pemakanan kat klinik kesihatan sini.. utk check up budak bulat amirul tu.. yg dah over weight. Appointment kul 2 ptg ni.. nampaknya kena 1/2 hari ler aku hari ni.. la..la..la..la.. seronok keja 1/2 hari kan. Sib baik tak berapa byk keja.. klu tak payah gak aku nak 1/2 hari. So korang...jumpa lagi sok ya ngan citer yg baru plak...



6 ulasan:

eya berkata...

amirul lebeh berat,kene kawal selere dia tuh.

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
actually kan.. mirul bukannya makan sgt.. tapi dia kuat menyusu..tu yg over weight tu..

atty's berkata...

nampaknya kena kurang susu ye ..
abg fir pun gebus..asik makan je..
tp kalo tak kasi sian lak..huhuuhuh..

Tihara berkata...

ade bg mkn vitamin ke..sesetengah budak..bile makn vitamin,badan pun jd semangat..tapi yg tk cukup vitamin,kurus plak..sian plak nengok

CuTeMiUt78 berkata...

~kaky~
ha'ah gitu la je la caranya.. tak beri karang kesian plak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
ada.. tapi buat masa ni stopkan dulu takut terlebih vitamin plak