N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Salam Semua...

Wah..sekarang kita masih lagi dalam mood raya kan.. walau macammana pun.. bila tiba time keja.. kena keja kan.. cam aku gak ler.. semalam baru naik keja. Malas sungguh nak mulakan keja.. bila dah lama cuti ni kan... Semalam masuk office je.. keja punya ler melambak...addduusss pening kepala bila tengok atas meja menimbun keja yg perlu di settlekan..sampai tak sempat nak update blog.. emmmm... macam2 nak citer ni.. sudah semestinya citer hari raya ler...
Ramai yg dah update citer raya kan..buat masa ni.. aku kena settlekan keja dulu.. nnti bila free aku citer pasal raya keluarga aku tahun ni k... so dikesempatan ini.. aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin..kepada semua pembaca blog ini..




6 ulasan:

antalya berkata...

selamat kembali bekeje

Ena berkata...

amboiii cute...
owang dh stat poser balik, ko masih mood raya ek...
igt skett!!! ko tu byk ponteng poser ekekekek

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ slamat.. berkerja semula heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ eh.. kan raya sebulan.. pose pun masih blh dlm mood raya kan.. ha'ah ler.. ponteng pose 5 hari.. nnti blh ganti blk kan.. heh..heh..

kakLuna berkata...

aku dh 4 entry dh sejak raya..hihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~luna~ memang nak buat n3 raya.. tapi tak sempat.. kena settlekan keja yg dah bertimbun ni dulu..baru syokk nak citer raya..