N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Okt 2008

Gelagat Mirul...

Salam Semua...
Kali ni nak citer pasal dak bulat mirul blk dari raya kedua..
Klu korang nak tau.. kitaorang beraya sakan.. sampai kat kul 12 mlm baru ler smpi umah... memang letih giler.. tapi yg peliknya dak bulat mirul still steady je.. tak nampak lagi dia nak tido or penat.. yg dia tau, sampi umah..main..main..dan main.. at last, adik aku yg melayan dia.. aku dah penat.. tak larat nak layan.. sudahnya dia tido sampai kat 1.30 pagi.. tgk je ler gambo dia ni..

ni ler mainan dia.. kompang..kompang.. dan kompang..pakcik ngan anak sedara sepesen tak pakai baju..
masih larat lagi nak angkat kompang tu..
see...
jom ler main lagi...

dah sibuk plak nak pegang kamera..
say smile.. muka budak tayang gigi...






5 ulasan:

SaDi berkata...

comelnyeee... huahuahuahuhauha...

Ena berkata...

mak aiii cute...
kekdg cam tak caya tu anak ko cute.. almaklumla maknye kecik jek ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ comel kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ memang ramai yg ckp cam tu.. bila tgk mak cam tak caya tu anak aku.. tapi bila tgk bapak.. baru org percaya.. sebab sama beso.. haahh.haahh...haahh...

Ena berkata...

syeksyinye anak banak...
maknye taknak syeksyi skali ke ekekeke