N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Okt 2008

Besday Suamiku yg Tersayang...

Salam Semua...
Hari ni besday cik abg aku yg ke 32 thn... heh..heh.heh.. 'selamat ulangtahun yg ke 32 yang..semoga dimurahkan rezeki, tercapai segala impian..dan semoga ikatan perkahwinan kita berkekalan hingga akhir hayat.. insyallah' (dah tua dah...jgn dok perasan muda lagi erk..) emmm... cik abg aku ni.. amat ler payah klu nak bergambo.. so tak byk gambo dia dlm simpanan aku... cik abg aku ni, jenis orgnya.. boleh dikategorikan peramah ler gak..walaupun mukanya nampak cam garang je.. masa mula2 aku kenal dia dulu, aku ingat kan dia ni garang.. sombong.. tapi rupanya amat ler peramah,bertanggungjawab, prihatin..serta penyayang...
masa aku baru2 kenal dia, aku anggap dia ni best friend aku.. segala masalah dia aku tau.. yg baik yg buruk.. semua diceritakan pada aku.. berapa ramai makwe dia.. camne hubungan dia ngan makwenya..kiranya tau semua ler.. aku tak sangka plak.. aku yg tercalon utk menjadi suri hatinya.. masa mula2 dia meluahkan perasaan dia.. aku mati2 ingatkan dia main2.. memang aku tak percaya betul.. sampaikan abg dia (kini abg ipar aku ler) beri cicin tanda nak merisik aku pun aku masih ingat dia main2.. yelah masa tu aku tak sangka ler dia betul2 serius.. kelakar pun ada.. bila mengenangkan saat kami dulu.. nak kata kami ni bercinta.. tak juga..sebab cara kami ni memang cam kawan2.. smpikan kawan2 yg lain pun tak sangka kami akan kawin..tapi tu ler jodoh tu kan ketentuan tuhan.. sebelum kawin dulu, byk dugaan yg kami tempuhi.. masalah dari segi kewangannya..masalah keluarga la... emmm.. bila dikenangkan rasa alhamdulilah la... kami dapat tempuhi bersama.. cik abg aku dah takde mak ayah.. anak yatim piatu..anak yg paling bongsu.. bila dah yg bongsu tu... harusler dia yg paling manja kan.. dia takde tmpt mengadu..hanya kakak dan abg2 ler yg jadi tmpt mengadu.. (tapi sekarang aku ler jadi tempat mengadu..) tapi aku respect adik beradik abg aku ni.. 9 beradik.. semua sepakat.. satu masalah yg kecik pun berkongsi sama utk menyelesaikannya.. eeehhhhmmm.. tu ler abg aku. Heh..heh..heh.. blh plak aku story mory tentang abg aku ni.. so layan gambo cik abg aku ngan anak kesayangan kami.. pengikat cinta kami..












34 ulasan:

ad3ck berkata...

sejuuuuk hati suami ehehehe.

CuTeMiUt78 berkata...

~ad3ck~ heh..heh..heh.. harus gitu kan

aNIe berkata...

Happy Birthday buat cik abang cutemiut...semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki dan dikurniakan kebahgiaan bersama keluarga tercinta...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ terima kasih kak..

fara mustapha berkata...

happy birthday, insyallah pjg umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga utk cik abg adik yek....

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ terima kasih kak.. insyallah

masviona berkata...

bagusla bersepakat antara adk beradik...susah jugak nk cari family yg camni lg skrang ni.

neway..happy besdy lah utk cik abg cutemiut ye!!

atty's berkata...

selamat harijadi utk cikabgcutemute..
semoga dimurahkan rezeki + kesihatan yang baik.amin

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ heh..heh..heh..terima kasih viona.. tu ler.. memang susah sekarang ni nak cri adik beradik yg sepakt..lebih2 lagi bila time mak ayah dak takde...

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ terima kasih kak..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x potong reben kerr...
amboi2..ank ayahh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. dah tua, takyah potong reben...

antalya berkata...

bg adiah apa kat dia?

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ heh..heh..heh.. tu rahsia.. tak blh beri tau..

YanDarwisy berkata...

Happy beday utk hubby ko erk. ko bg aper hadiah istimewa sempena besday dia ni...?

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ mekacih yarn.. eemmm... tu rahsia.. dan biar la rahsia..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ye la rahsiaaaaa...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh..

shafa berkata...

Happy birthday.... semoga C.Mute bahagia bersama hubby yang tersayang & kekal sehingga akhir hayat. Hadiah apa utk hubby nie? ker ada sprise ni.

cendawanintim berkata...

hepi buffday buat asben..moga panjang umo dan dimurahkan rezeki..amin.

zino berkata...

selamat hari lahir utk cik abang dia.. semuga panjang umur murah rezeki dan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..

UnGu VioLeT berkata...

slm kak.. mar ada award untuk akak tau!! jangan lupa datang ambik yer.. slm cyg dr mar.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ mekacih.. hadiah rahsia.. tapi memang ada sprise pun.. tunnggu...

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ mekacih..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~ oh ya ke.. mekacih ya.. k nnti akak dtg ambil

deza berkata...

Happy birthday buat hubby cutemiut.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ terima kasih..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pola..janji empunya hadiah n empunyer beri hadiah..tau kannn....

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh...heh.. heh..

Ena berkata...

adehhh syahdu plak ase....
hepi belated besday wat hubby ko cute..
smoga kowangnye hubungan hingga ke ujung nyawa..
aku tau pezen pe yg ko kasi ngehngehngeh..
pezen dptkan adik wat amirul kan muahahahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ hah..hah..hah.. ko buat lawak ler.. ada kesitu plak.. tak ler bukan tu hadiahnya..

atty's berkata...

epy birthday tuk abg cutemute..semoga murah rejeki..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ mekacih kak..