N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Okt 2008

Teluk Batik, Lumut, Perak...

Salam Semua..

So ni sambungan jalan2 aku di Lumut, Perak.. kali ni ke Teluk Batik.. Sebelum g umah makcik aku dan sebelum balik ke BP, selepas check out dari hotel, kami singgah jap kat Teluk Batik.. nak mandi2 memang tak sempat ler.. so setakat jalan2 menikmati pemandangan pantai je ler.... memang cantik ler pantai Teluk Batik ni.. airnya biru je.. perrrhhh sungguh mendamaikan. Sib baik ler kami ni kena g umah makcik aku.. klu tak harusler...bermandi manda gitu.. so tgk gambar k..

budak bulat nak jalan sendiri.. tak nak dipimpin..(jgn heran erk.. tgk adik aku pakai baju melayu.. sebab yg bebenornya kami sekeluarga telah disponsor baju utk dipakai masa majlis kawin cousin aku tu.. abg aku..salin dalam keta je.. )
like father...like son.. comel je jalan berpimpin tangan ngan ayah dia..
ni ler pantai Teluk Batik.. (abaikan gambar aku yg senget itu..)
kenangan pemandangan pantai Teluk Batik...
tugu yg cam umah api gitu..


kenangan dari Teluk Batik...

10 ulasan:

lindosh berkata...

dah lama tak jejak teulu batik

CuTeMiUt78 berkata...

~Lindosh~ slalu ke g teluk batik, bestkan

deza berkata...

Bestnya jalan2.. Pernah sampai sekali je kat sana... singgah kejap balik dari Pangkor.. tu pun dah lebih 7 tahun lepas

CuTeMiUt78 berkata...

~Deza~ oh ya ke.. memang seronok gitu..

IdaShah berkata...

aisey... rugi lah x mandi manda

zino berkata...

kami pernah ke teluk rubiah kat lumut tu.. tak jauh tu kan

Ena berkata...

cute... ko ase best tak area Lumut tu?
aku penah stay kat Swiss Garden Lumut, Perak.. patutnye lepak 3H2M tp bowinkkk!!! lepak sehari trus aku blah ekekekek

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ tu ler.. klu tak de hal.. dah mandi2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ ha'ah..teluk rubiah berdekatan ngan teluk batik.. klu tak silap sebelum sampai teluk batik

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ emmm.. kira ok ler.. klu utk tenang2kan fikiran..ke nak berehat2 ke.. memang ler amat sesssuuaii.. gitu..