N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2008

Amirul Hisham...

Salam Semua..
Emmm.. sok aku cuti, jadi seharusnya mengupdated blog hari ini..
Aku cuti sebab nak bawa dak bulat Amirul g check klinik...dan berkemungkinan dia akan di inject utk 1 thn 6 bulan.. So harap2 sok.. mirul tak meragam ler.. bukan pe, mirul ni klu bab2 g klinik dia ada rasa cam takut skit.. lebih2 lagi klu jumpa doktor pastu doktor letak pe ke namanya tu.. alah..yg blh dgr jantung tu ler.. kat badan dia.. confirm nangis n peluk aku cam doktor tu nak pukul dia.. heh..heh..heh.. anak aku tu, badan je besar..tapi penakut yg benornya.. sib baik bila time makan ubat dia senang je.. makan. Klu penakut gak.. haru ler..
Last check up hari tu.. berat Mirul 13kg..tak tahu ler esok ni.. semakin meningkat rasanya.. sebab aku dukung dia pun rasa cam dah tak larat.. hari tu masa raya, cuba ler timbangkan berat dia kat alat penimbang kat umah makcik aku.. sekali tgk berat dia.. 15 kg.. betul ke timbang tu.. cam tak caya je.. so tgk esok berapa berat dia. Seharusnya kena marah ngan misi lagi.. memang setiap kali check.. dari mirul kecik sampai ler umurnya setahun 6 bulan ni..berat dia akan naik 1kg.. tak pernahnya turun.. walaupun dia demam.. alhamdulilah ler.. dia jarang demam. Sampaikan graf kat buku dia tu.. naik dan melebihi had merah tu.. nak buat camne.. misi marah sekalipun anak aku ni memang jenis baka beso.. tulang dia keras dan bidang luas..cam bapak dia gak.. sib baik mirul jenis aktif.. klu tak, risau gak aku.. Semua orang tanya..pe dia makan sampaikan badan dia macam tu.. aku beri dia makanan yg berkhasiat gak..dan pe yg kita makan, dia pun makan gak... jajan aku jarang beri dia.. memang aku jaga betul ler.. takut gak kan.. dah ler badan dia cam tu.. susu jgn ckp ler.. memang blh tahan gak.. tu yg agaknya badannya macam tu kot..mudah2an dia sihat insyallah. Semoga dia terhindar dari sebarang penyakit insyallah. K so kita tgk gambar budak bulat naik kuda... (kuda mainan k)

ni muka budak yg tak tau duk diam... jom kita main.. K.U.D.A
wah...seronoknya.. toing..toing..toing..

sekadar mengupdate blog aku..heh..heh..heh... so kita jumpa lagi hari Rabu ngan citer baru.. Semoga esok Mirul tak demam.. insyallah..


12 ulasan:

aNIe berkata...

Cutemiut...kalau akak lah memang tak larat nak dukung dak bulat tu...heheheh...

Akak paling lemah nak bawak budak pi injek...sebab malas nak layan kerenah mereka kalau demam

CuTeMiUt78 berkata...

~kak Lady~ ha'ah memang tak larat dah rasanya sekarang ni.. almaklum ler.. ibunya kecik, dia lebih beso.. memang kita pun sama, klu bab bawa g klinik ni..

SaDi berkata...

kalau injection yang last ni... selalunya demam sikit... tapi masa anak sadi yang last inject... nasib baik dia tak demam panas...

shafa berkata...

Sihat betul Mirul nie..Mirul tak main kompang ker?

Ena berkata...

erk cute..
anak aku 3thn 4bln baru 12kg huhuhu... memang jenis ikut baka bapaknye, susah nak naik. takpela janji sihat kan kan kan

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

insyallah...mujur2 dia x demam la sok....

fara mustapha berkata...

dek...takperlah mirul nampak chubby...asalkan sihat....as long as dia jenis melasak dan jenis tak semput...alhamdullilah...akak minat tul ngan mirul...cumilllnyerrrrrrrrrrrrr.....geram betul...rasa nak geget2 ajer peha dia tu...geram...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ alhamdulilah, buat masa ni mirul tak demam

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ alhamdulilah dia sihat.. heh..heh..heh.. kat umah takde kompang

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu ler.. anak sedara abg aku, 6 thn baru 13 kg.. alhamdulilah.. dia sihat..

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ alhamdulilah..buat masa ni dia tak demam

CuTeMiUt78 berkata...

~faramustapha~ ha'ah kak.. mirul sihat dan aktif.. chubby kan.. geget kak.. jgn tak geget.. heh..heh..heh..