N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Okt 2008

4th Raya... 4/10/08 (Umah pengantin pompuan di Bota, Perak)

Salam Semua..

K ni nak sambung lagi citer raya aku hari yg keempat. Emm..blh ke kata raya.. tapi yg bebenornya majlis kawin sepupu aku...tapi hari ni kat tmpt perempuan di Bota, Perak (Orang Perak tau ler tmpt ni) . Sepupu aku ni, sebaya ngan adik aku yg no.2 tu. Tak sangka plak..dia yg kawin dulu, memandangkan adik aku yg ramai bebenor gf dia.. sampai tak tahu nak pilih yg mana..heh..heh...heh..sorry dik...so kita layan gambo je la ya.. penat ler nak story mory..

ni ler sepupu aku yg jadi pengantin tu.. yg jadi pengapit tu pun sepupu gak.. sebaya gak ngan adik aku..
hah...masa ni dah nak berarak ke rumah pengantin pompuan.. yg pegang bunga telor tu.. ayah aku ler.. aku kat belakang ayah aku tu.. terlindung dek bunga telor...
ni keluarga makcik aku.. merangkap keluarga pengantin ler..
ni ler pasangan bahagia...
pengantin ngan mak ayah belah lelaki
tu ler ehsan gambo dari adik aku.. aku blh tak ingat nak snap gambo pengantin k.. so kat bawah ni gambar gelagat amirul masa kat umah pengantin.. so kita layan gambar lagi k...

ni ler budak tak tau nak duk diam.. sibuk ngan bunga manggar dia..

jalan eksen macam budak dah beso..(abaikan gambo ibunya kat belakang tu k)
tak kira tgh panas ke pe.. still maintain steady...
berpeluh2 kejar dia kesana sini tau.. penat..
see..anak sapa ler ni..
last2..sibuk nak main kamera yg pakcik dia pegang ni..


11 ulasan:

SaDi berkata...

wwwaaaahhhhh.... menariknye kenduri kawin masa raya niiiii.... :)

zino berkata...

kenduri musim raya.. kira openhouse sekali lah tu kan hehe

reena berkata...

save budget gitu...*ihik*... kite kawin pon time 2minggu org beraya...lalala

IdaShah berkata...

kawin di hari raya
lg meriah tu

amirul mcm bdk besar jer

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ meriah kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ ha'ah kan.. senang skali jalan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ kawin time raya, semua blh dtg kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ida shah~ memang meriah.. ha'ah mirul eksen cam dah besarje..heh..heh..

antalya berkata...

pink ngan maroon.kombinasi warna yg menarik. thanx so much kak. sy dh dpt idea utk pakaian family sy time sambut menantu nanti.

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ emmm... minat warna yg sama ke..

Ena berkata...

6tahun lepas pd tarikh ni aku pun tawen ihikss