N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Okt 2008

Cutemiut78 Look-alike Meter

Salam Semua...

Hah..tgk ler look -alike meter kat bawah ni.. amirul lebih kepada..
AYAH dia...eeiiiii...ya ke..korang rasa...

6 ulasan:

Ena berkata...

wehh..kalo aku anak 2orang..aku nak letak camne plak ekk...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh...heh.. ko buat ler sorang2.. pastu tgk kakak ikut sapa..adik ikut sapa..

fara mustapha berkata...

rasa2nyer lah dek, akak rasa lah mirul ikut mcm muka adek lah....hehehheh....cos tolong lah ckp muka kyra pun mcm muka akak...huhuhuhu.....

CuTeMiUt78 berkata...

~kak Fara~ tu ler kan.. mostly ramai yg ckp..mirul ikut muka ibunya.. tapi ntah meter tu tunjuk 15% more tu ayah..kyra memang cam akak..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

ntah...sekali pandang cam muka pak dia...dua kali pandang dah balik cam muka ko...alaa, kira 2 in 1 la senang...x yah gaduh2 arrrr....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh..heh..heh.. kan lahirnya dari mix ayah dan ibu.. so harusler muka ayah dan ibu ada..heh..heh..heh