N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Okt 2008

Lumut , Perak

Salam Semua...

So n3 kali ni citer aku jalan2 kat Bandar Lumut..orang kata sambil menyelam minum air.. so dah alang2 sampai sini.. harus ler berjalan2 tgk suasana kat Lumut plak.. Kalau korang nak tau.. masa kami jalan2 kat Bandar Lumut ni, kami baru je balik dari rumah makcik aku..pada malam raya keemapat tu.. umah makcik aku ada buat kenduri doa selamat.. pas je majlis kami terus g Lumut.. takut sok2 tak sempat nak g dah.. so kita tgk gambar k..

ni ler Lumut Waterfront.. berdekatan ngan jeti nak g Pulau Pangkor..

ni ler bandar Lumut..yg tak seberapa besar.. lebih kurang cam pekan kecil gitu...
ni ler tempat..utk org berehat..sambil menikmati pemandangan Lumut..
ni budak sibuk nak maim kamera..
ni kat taman rekariasi (ehhh..betul ke ejaan aku ni)
ni budak..sibuk tunjuk fish buatan utk org duduk berehat2...

sibuk nak duduk gak...
ni ler terminal atau jeti nak g Pulau Pangkor...
dan ni separuh dari koleksi2 gambar yg tak berapa clear...
so..sesapa yg nak kesana.. dialu2kan.. terutama utk berehat2 dan bersantai2 bersama keluarga.. (cheh..promote ler plak kan..)


6 ulasan:

fara mustapha berkata...

dek, mcm tak larat ajer dukung amirul 2....hehhehe....hansome ler dia pakai bj melayu warna ijo

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy kyra~ ha'ah memang tak larat rasanya.. handsome erk..

cendawanintim berkata...

cantik la wakkkkkk, kaler ijo baju melayu tuh...

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ lawak erk..

Ena berkata...

wahhhh bestnye jalan..
raya pun ko leh berbulan madu ek..
jeles niiii

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ memang best jalan2 kan.. bulan madu??.. emmm blh ler dikatakan bulan madu kot..heh..heh...