N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2008

Citer Ahad 26/10/08

Salam semua...

N3 kali ni nak citer aktiviti hari ahad ler plak.. heh..heh..heh. Yg bebenornya takde le yg menarik sgt pun.. saja nak update kan blog ni.. sambil nak publishkan gambo dak bulat mirul tu bersantai2 di petang hari minggu. Sekarang ni camtu ler dak bulat ni, setiap petang mesti nak main kat luar.. tak le kemana pun.. kat laman rumah aku yg sekakang kera tu je.. jadi ler tempat dia nak bermain2.. rumah aku pun bukan besar mana.. biasa ler laman rumah kg gitu.. so kita layan gambo dak bulat tu k..


hati senang.. lala..lala..lala.. (gambo ni memang betul2 dia nyanyi lagu pe tah.. tapi version mirul) kat belakang tu ler keta aku yg tak blh nak start dari semalam..




so pose skit utk semua..



8 ulasan:

fara mustapha berkata...

ewah...ewah...nak gi mana ni....jom ikut untie gi ipoh....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

miuiii...pose tjuk gg la plakkk...nk nengokk

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ jom g ipoh.. heh..heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. cute kan..

reena berkata...

eeee... geramnye aunty nengok dia.... rase cam nak geletek perut dia... bole tak mummy??

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ geletek jgn tak geletek.. heh..heh..heh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cute cam afif daa bommmmmm

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ kan kembar afif