N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Okt 2008

Koleksi Gambo2.. Mirul

Salam Semua..

Actually takde ler nak citer2 apa.. saja je.. nak kongsi ngan korang.. koleksi gambo2 mirul yg ada dalam simpanan aku.. ada setengah gambo..dah pernah aku updatekan kat blog ni.. ada yg takde.. actually ni koleksi peribadi tentang anak kesayangan ku ini.. dia ler permata hati kami..buah hati penghibur semua orang.. so.. jom kita tgk aksi2 amirul hisham..







12 ulasan:

fara mustapha berkata...

alah...........cutenyer si mirul ni...heheheheh....dik, jgn lupa jawab tag yek....

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ oh ada tag ke.. k.. nnti kita jawab ya

masviona berkata...

the very cute baby boy....baby lagi ke..tak kira nk panggil dia baby gak...lalala

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ heh..heh..heh.. tak kisah ler.. masih blh panggil baby kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sekelip mata je kannn...mog amirul mbesar dgn jayanyerr;)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ insyallah..

atty's berkata...

encem nya budak nieh..

su berkata...

cutenyer dia! huhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak ty~ heh..heh..heh.. encem erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ cute kan...

fara mustapha berkata...

alah, comel tul lah si mirul ni...bak ler sini k.fara nak pinjam jap...heheheh...harus meraung yek, dik...heheheh...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ heh..heh...heh.. nak pinjam erk.. harus meraung2 kak..