N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Okt 2008

Tagged From Reena..

Salam semua...

Heh..heh.. heh.. hari ni aku bersemangat skit.. nak buat tag dari Reena.. actually aku tgh free sekarang ni.. so dari takde buat pe.. aku cuba ler siapkan tag ni k.. so jom layan..

1. Name one person who made you laugh last night.
sapa lagi klu bukan budak bulat amirul tu.. yg selalu buat ibunya ni terhibur ngan keletah dia..
2. What were you doing at 0800?
ni kira 0800 am ke 0800 pm.. klu 0800 am.. tgh2 siap nak g hantar budak bulat tu kat umah penjaga dia..n trus g office.. klu 0800 pm, semalam baru sampi rumah..
3. What were you doing 30 minutes ago?
baru settle keja office..
4. What happened to you in 2006?
2006 is my wedding.. bulan 7.. kenangan yg terindah..
5. What was the last thing you said out loud?
emmm..pe erk.. takde kot..
6. How many beverages did you have today?
dah dekat 5 kali gak..
7. What color is your hairbrush?
emmm..black ler
8. What was the last thing you paid for?
bayar tokey kedai beli barang keperluan mirul
9. Where were you last night?
rumah..
10. What color is your front door?
dark coklat
11. Where do you keep your change?
emm..dalam purse.. emmm kadang2 dalam keta.. mana sempat je..
12. What’s the weather like today?
emmm.... tgk cuaca kat luar office ni.. panas ler..
13. What’s the best ice-cream flavor?
chocolate and rasbery
14. What excites you?
time makan ada org nak belanja..
15. Do you want to cut your hair?
emmm... tak kot...
16. Are you over the age of 25?
yup..dah tua kan..
17. Do you talk a lot?
kadang2.. tgk modd ler
18. Do you watch the O.C.?
emm...O.C tu pe.. tak kot..
19. Do you know anyone named Steven?
steven erk.. ada sorang costumer sini namanya steven.. tu je la kot..
20. Do you make up your own words?
eemmmm.... tak kot..heh..heh..heh
21. Are you a jealous person?
eemmmmm.... kadang2 jeles gak..lebih2 lagi klu asben asyik sms je.. jeles tau...
22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’.
eeemmmmm.... sapa ya..hah ada.. klu kat office ni ada member nama arnold.. klu kat blog kawan2.. kak atty..
23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
emmm k plak dah.. sapa erk.. tak de kawan nama k ler..
24. Who’s the first person on your received call list?
eemmmm....utk hari ni.. asben ler..
25. What does the last text message you received say?
emmm... dari asben aku..tanya aku dah lunch ke belum..heh...heh..heh..
26. Do you chew on your straw?
emmm... tak pernah la plak..
27. Do you have curly hair?
emmm... lebih kurang curly skit2..
28. Where’s the next place you’re going to?
nak g surau ler.. nak solat zuhur..
29. Who’s the rudest person in your life?
makcik aku yg kerek nak mampos..eksen dan berlagak sombong.. cam dia sorang je yg kaya kat dunia ni...heh..heh...heh.. marah ni..
30. What was the last thing you ate?
emmm... tadi makan nasi campur yg asben belikan..
31. Will you get married in the future?
cukup ler sekali seumur hidup.. tak mau dah..
32. What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
2 minggu lepas..dah tak ingat tgk cite pe..
33. Is there anyone you like right now?
mesti le ada.. sapa lagi klu tak asben ku yg amat ler ku cintai..heh..heh....
34. When was the last time you did the dishes?
malam tadi ler..
35. Are you currently depressed?
utk hari ni.. still lagi ok.. tak tau ler esok2...
36. Did you cry today?
eemmmm... tak...
37. Why did you answer and post this?
buat ni pun..sebab free and puan reena ask me.. to do that..
38. Tag 5 people who would do this survey.
emmm..part ni best.. so kali ni tak kira sapa je yg belum buat tag ni.. dan sesapa yg baca n3 aku kali ni....sila lah buat k.. buat tau, jgn tak buat.. (blh paksa2 plak erk..)

K, reena akak dah siapkan assigment ni.. so pada bakal2 yg akan buat tag ni.. selamat maju jaya ya...

14 ulasan:

nasazfrog... berkata...

HAI SALAM KENAL :)

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~ hai..salam kenal.. thank sudi jenguk sini..

Purpleheart berkata...

Ada sesetengah soklan macam lucu aje..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak sue~ tu ler.. cam kelakor kan..

UnGu VioLeT berkata...

salam ziarah kak.. jomla singgah teratak mar pulak yer..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ salam ziarah.. insyallah nnti akak singgah k. mekacih ler singgah sini.

reena berkata...

*ihik* rajin akk kite nih...nih yg buat kite cayunk' nih...

tenkiu k...muah..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ tgh free ni.. blh ler buat..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

den skrg slamat dr kono tagggg...sbb dok mgomen jerkk...hahhaa

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ emmm.. ngelat tu namanya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ngelat apo lakkk...den kan dh pencen dr blog..tp x pencen tgk blog..hehehehee...aci x...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ iyo ler.. aci..aci..

Ena berkata...

cute.. aku kena buat gak TAG ek..
bestnye.. dah lama tak buat ihiks... nanti aku buat ek

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ yap..ko kena buat.. sebab ko salah sorang yg baca n3 aku ni kan.. so kena ler buat..