N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Okt 2008

Aksi Mirul Berenang...

Salam Semua..

N3 kali ni nak citer pasal gelagat mirul mandi kolam masa kat hotel di Lumut aritu..
Budak bulat tu.. sekarang ni kalau dah jumpa air.. perrhh... teramat ler suka.. dah masuk berendam dalam air.. tak mau keluar. Bukan setakat kat kolam je.. kat dalam bilik air..dalam besen mandi pun dia susah nak ajak keluar.. teramat ler bercchhiinnnttaa...nak keluar klu dah siap mandikan dia. Macam2 umpan yg kena ckp kat dia baru ler nak keluar.. tengok je ler aksi dia di kolam renang ni..

kolam renang ni berdekatan ngan cafe tmpt kitaorang sarapan... orang tgh sibuk sarapan.. dia dah sibuk tunjuk.. kolam tu.. sambil ckp.. 'di..di' meaningnya mandi ler..sambil tangan tunjuk kearah kolam dan mulut muncung2 nak g kolam tu..sib baik ler ada adik aku yg bongsu melayan dia klu tak.. tak kuasa ibu nak layan ko nak.. mula2 main2 kat tepi je.. pastu...
hah..ambik ko.. ngan pakcik2 dia skali masuk..gambo budak bedua tu.. ntah anak sapa ntah yg mandi2 gak kat situ.. tumpang posing ngan dak bulat tu..
hah..ni ler posing budak bulat yg seksi..takmau kena pegang..eksen.. karang buatnya ketengah tak pasal je..sib baik ler kolam tu..tak berapa dalam..utk orang dewasa cam kita ni ler.. setakat paras lutut je.. tapi klu ikutkan dalam ler utk budak yg berumur cam budak budak bulat tu..



12 ulasan:

deza berkata...

Geram tengok Amirul.. cubby nya...

SaDi berkata...

amboi.... bestnyee dia mandi tuuuu....

Ena berkata...

hahahaha
'tak kuasa ibu nak layan ko nak'
ayat ni spesen la ngan aku ekekeke.. dasar ibu menyesali tol kan muahahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ heh..heh..heh.. bulat je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ha'ah memang best tgk dia mandi tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ he..heh..heh..

fara mustapha berkata...

tak tahan dek, akak tgk si mirul ni....comel sgt...bagilah tips bagi makan aper dia ni...geram tul...kyra ni suka makan main2...geram ajer akak...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak Fara~ heh..heh.heh..dia makan semua yg kita makan.. mirul pun makan pun main2 gak.. tapi kira masuk byk gak ler dalam perut dia..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

huhuhuhu...sakan dia duk berendam yerrr....satgi dari bulat jadi kecut pulak kang mirul ooiii...

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ ayoo...tak tau.. klu dah kecut.. jadi apa erkk..

antalya berkata...

kemain sonoknya dia mandi kolam ye

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ ha'ah..smpi tak mau keluar dari kolam..